(07.10.2023, 19:23)bonzajmatejko napisał(a): Ostatnio próbowałem kupić w bitomacie flyingatom bitcoiny i nie doczytałem, że transkacje powyżej 1000euro muszą być weryfikowane dowodem tozsamosci i jak przy wkładaniu banknotów przekroczyłem kwotę to przerwało transkacje, bitcoinow mi nie dodało i nie dostałem spowrotem gotowki. Wie ktoś czy w takiej sytuacji jak się skontaktuję z infolinią to odzyskam pieniądze czy one przepadły? Infolinia jest czynna tylko w wekeendy i nie moge sie od razu dowiedzieć. Proszę dajcie znać
Moim zdaniem nie będzie problemu z odzyskaniem pieniędzy. Wystarczy, że zadzwonisz na infolinię i podasz kwotę, godzinę mniej więcej o której była wpłacana i miejsce gdzie znajduje się bitomat. Opisz sytuację jaka była i po sprawdzeniu w systemie mogą wygenerować kod, który wyślą ci na numer telefonu i wypłacisz w bitomacie. Ja miałem ostatnio podobny problem, ale w bitomacie schitcoin, że wpłaciłem 200 stówy i dopiero po chwili zobaczyłem, że jest napisane awaria. Przerwałem dalsze wpłacanie. Po telefonie do obsługi i jak system został naprawiony dostałem kod i odzyskałem pieniądze.