Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[FTP] > Manage files / Repository - online & offline
Ten projekt to całkowicie inne zasoby. Nie byłoby to przypięte pod forum i jego domenę, adres. Działa to na zasadzie takiego "Launchera", pomocnego w eksploracji dopala. Można zrobić dosłownie wszystko, może zaprezentuje jeszcze co poniektóre funkcje.
- Wymienie jeszcze kilka:
-------------------------------------------------------
- Nawigacja zapisanych stron - wyświetlanie nazwy i przypisanie linku do posta. W zakładce "Inne" powstanie opcja Zapisane strony - takie przydatne, obserwowane tematy itd.
- Tablica aktualności z najważniejszymi informacjami z forum. dodatkowo wyświetlanie push-up okienka kiedy użytkownik jest w zasobach FM.
- Dodawanie notatek
- Tworzenie tabel na osobnych stronach, nowy plik html lub php w zależności od trybu.
- Zapisywanie przydatnego formatowania do postów - coś jak notatka ale z formatowaniem. Głównym celem skopiowanie całości.
- Szybkie linki, przejrzyste, te najważniejsze i warte uwagi.
- Mini-blog
- Wgrywanie plików na serwer, eksploracja ich
- Zapisywanie linkow piosenek które przetwarzają się na klikalny embed z dodaną muzyką spod linka, wszystko w 1 miejscu i przejrzyście.
naprawde lista się nie kończy. Dlatego pytanie czy wersja online jako główna? ale wtedy by trzeba było ustalić w jaki sposób to połączyć z forum aby było to dodatkiem - takim rozbudowanym pluginem.
- Niedługo wezmę się i stworzę kilka funkcji do aktualizacji prezentacji.
Aktualna wersja to tylko szablon - aby zobrazować mniej więcej moją wizje.
Nie wiem czy już wystarczająco Ci wytłumaczyłem działanie ale myślę że tak.
Byłby temat - w którym by był download dla użytkowników - aktualnej wersji tegoż Managera. - przykładowe rozwiązanie.
Jak macie inne - to podsuwajcie pomysły, wykonam każde życzenie
💡EDIT POST💡
Dodam jeszcze, że można by było tworzyć unikalne profile użytkowników aplikacji - importować, eksportować wszystkie informacje, pliki, ustawienia,
- Panel użytkownika i edycja ustawień
Należy pamiętać, że jedynie w trybie online est możliwość większości rzeczy do zrobiena.[/b]
Moja kolejna propozycja - coś innego - to proste rozwiązanie ze stworzeniem całej maszyny takiego portalu. Foldery a w nich każdy folder użytkownika przypisanym generowanym automatycznie USER ID/SESSION.
Więc zależy też od Administracji czy będziecie chcieli bezpłatny kod źródłowy ręcznie napisanego skryptu/pluginu.
Podam wszystko jak na tacy, grzech by nie skorzystac. Tylko podajcie też swoje wizje :> a ja wykonam.
- Wymienie jeszcze kilka:
-------------------------------------------------------
- Nawigacja zapisanych stron - wyświetlanie nazwy i przypisanie linku do posta. W zakładce "Inne" powstanie opcja Zapisane strony - takie przydatne, obserwowane tematy itd.
- Tablica aktualności z najważniejszymi informacjami z forum. dodatkowo wyświetlanie push-up okienka kiedy użytkownik jest w zasobach FM.
- Dodawanie notatek
- Tworzenie tabel na osobnych stronach, nowy plik html lub php w zależności od trybu.
- Zapisywanie przydatnego formatowania do postów - coś jak notatka ale z formatowaniem. Głównym celem skopiowanie całości.
- Szybkie linki, przejrzyste, te najważniejsze i warte uwagi.
- Mini-blog
- Wgrywanie plików na serwer, eksploracja ich
- Zapisywanie linkow piosenek które przetwarzają się na klikalny embed z dodaną muzyką spod linka, wszystko w 1 miejscu i przejrzyście.
naprawde lista się nie kończy. Dlatego pytanie czy wersja online jako główna? ale wtedy by trzeba było ustalić w jaki sposób to połączyć z forum aby było to dodatkiem - takim rozbudowanym pluginem.
- Niedługo wezmę się i stworzę kilka funkcji do aktualizacji prezentacji.
Aktualna wersja to tylko szablon - aby zobrazować mniej więcej moją wizje.
Nie wiem czy już wystarczająco Ci wytłumaczyłem działanie ale myślę że tak.
Byłby temat - w którym by był download dla użytkowników - aktualnej wersji tegoż Managera. - przykładowe rozwiązanie.
Jak macie inne - to podsuwajcie pomysły, wykonam każde życzenie
💡EDIT POST💡
Dodam jeszcze, że można by było tworzyć unikalne profile użytkowników aplikacji - importować, eksportować wszystkie informacje, pliki, ustawienia,
- Panel użytkownika i edycja ustawień
Należy pamiętać, że jedynie w trybie online est możliwość większości rzeczy do zrobiena.[/b]
Moja kolejna propozycja - coś innego - to proste rozwiązanie ze stworzeniem całej maszyny takiego portalu. Foldery a w nich każdy folder użytkownika przypisanym generowanym automatycznie USER ID/SESSION.
Więc zależy też od Administracji czy będziecie chcieli bezpłatny kod źródłowy ręcznie napisanego skryptu/pluginu.
Podam wszystko jak na tacy, grzech by nie skorzystac. Tylko podajcie też swoje wizje :> a ja wykonam.
Wiadomości w tym wątku |
[FTP] > Manage files / Repository - online & offline - przez Inferno - 15.10.2023, 06:20
RE: [FTP] > Manage files / Repository - online & offline - przez voice.of.voiceless - 15.10.2023, 08:51
RE: [FTP] > Manage files / Repository - online & offline - przez Inferno - 15.10.2023, 09:09
RE: [FTP] > Manage files / Repository - online & offline - przez voice.of.voiceless - 15.10.2023, 09:19
RE: [FTP] > Manage files / Repository - online & offline - przez Inferno - 15.10.2023, 09:41
|