Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie RC do Vapowania?
DissoEnjoyer u mnie akurat Alfy i vapo nie wchodzą w grę, bo po kilkuminutowej przyjemności zaczynają się turbo-zwała, fizycznie jakbym tracił kontrolę nad ciałem, utrzymaniem równowagi, mięśnie wiotczeją, bóle w klatce piersiowej, strach o życie itd. Nie wiem jak to naukowo wyjaśnić...
Raz u kolegi vapowalem PIHP i pierwsze parę buchów było takie przyjemne nawet, ale zbyt delikatne i dociągnąłem parę buchów po czym uznałem, że spierdalam do domu. Ja wiem 200 czy 300 metrów, to po drodze kilka razy już miałem paść na chodniku z tego bezwładu ciała.
Dziwne. Inaczej miała się sytuacja, gdy byłem nafaszerowany benzo. Wtedy sniffy, oral, IV, vapo, nic mnie nie ruszało. Dlatego podziwiam, albo głowię się nad tym jak to jest, że są osoby które vapują ALFĘ (ogólnie zażywają bez podkładu z benzo)
Może to na tle zdrowotnym? Psychicznym bądź fizycznym? 🤔
EDIT: Ten kolega walił tą samą ALFĘ i nic, kompletnie nic mu nie było poza rozkoszą ALFO-bani.
Raz u kolegi vapowalem PIHP i pierwsze parę buchów było takie przyjemne nawet, ale zbyt delikatne i dociągnąłem parę buchów po czym uznałem, że spierdalam do domu. Ja wiem 200 czy 300 metrów, to po drodze kilka razy już miałem paść na chodniku z tego bezwładu ciała.
Dziwne. Inaczej miała się sytuacja, gdy byłem nafaszerowany benzo. Wtedy sniffy, oral, IV, vapo, nic mnie nie ruszało. Dlatego podziwiam, albo głowię się nad tym jak to jest, że są osoby które vapują ALFĘ (ogólnie zażywają bez podkładu z benzo)
Może to na tle zdrowotnym? Psychicznym bądź fizycznym? 🤔
EDIT: Ten kolega walił tą samą ALFĘ i nic, kompletnie nic mu nie było poza rozkoszą ALFO-bani.
Wiadomości w tym wątku |
Jakie RC do Vapowania? - przez Kajabuza - 28.10.2023, 12:42
RE: Jakie RC do Vapowania? - przez DissoEnjoyer - 28.10.2023, 12:48
RE: Jakie RC do Vapowania? - przez horsii - 28.10.2023, 12:48
RE: Jakie RC do Vapowania? - przez Kajabuza - 28.10.2023, 18:08
|