Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą/najładniejszą ozdobę o tematyce Halloween
Gratuluje wszystkim, zrobiliście dobrą konkurencje. Trochę byłem niepewny początkowo że praca musi być zrobiona ręcznie, a nie komputerowo - przy moich miernych manualnych umiejętnościach, ale widzę że odpowiednia doza kreatywności pozwoliła wypełnić te lukę
Strzeżcie się jednak następnych konkursów, wszak ogarnę wtedy kretywność w formie mdphp, zamiast alfy to przy takiej zmiane profilu dzianiała motywacji w prochu: Bóg jeden wie co wyjdzie, mi spod ręki xD
PS. Beeniepatu - widze że dopisaliście limity na jednego sponsora(albo były a ja nie doczytałem), czyli jak rozumiem mogę 15g i 15 pix od ducha, i 5g i 5pix od escobara tak? Mogę już pisać o dary? może jeszcze zdaże na weekendową
Strzeżcie się jednak następnych konkursów, wszak ogarnę wtedy kretywność w formie mdphp, zamiast alfy to przy takiej zmiane profilu dzianiała motywacji w prochu: Bóg jeden wie co wyjdzie, mi spod ręki xD
PS. Beeniepatu - widze że dopisaliście limity na jednego sponsora(albo były a ja nie doczytałem), czyli jak rozumiem mogę 15g i 15 pix od ducha, i 5g i 5pix od escobara tak? Mogę już pisać o dary? może jeszcze zdaże na weekendową