Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Igranie ze śmiercią?
06.12.2023, 19:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2023, 19:30 przez 300 SEKUND.)
Lukas1985 poprosiłem Beeniepatu, żeby wytłumaczył prostrzym sposobem to co napisał kajabuzie, bo mnie to zaciekawiło, a nie do końca zrozumiałem plus poprosiłem, żeby mi na przyszłość trochę prostrzym językiem zwracał uwagę czy coś tłumaczył niż jemu w tamtym poście. Czego nie rozumiesz? To jest ewidentny przykład jak bardzo na siłę staracie się wmawiać komuś, że jest kimś kim nie jest.
Zresztą jak dla was mogę być kim tam chcecie. Wyjebane mam. Nie założyłem tu konta, żeby się użerać z jakimś pojebami którzy wszędzie widzą tego kajabuze, choć byłbym wdzięczny jakbyście dali mi święty spokój.
Lukas1985 Aha i żeby uświadomić jak bardzo farmazonisz to napisałem: “można jakoś prościej opisać to co tu wytłumaczyłeś?", a nie "wytłumacz mi to jeszcze raz" więc nie przeinaczaj moich wypowiedzi i może ogranicz ćpanie, bo widzę kolejny paranoik się trafił i manipulant.
Zresztą jak dla was mogę być kim tam chcecie. Wyjebane mam. Nie założyłem tu konta, żeby się użerać z jakimś pojebami którzy wszędzie widzą tego kajabuze, choć byłbym wdzięczny jakbyście dali mi święty spokój.
Lukas1985 Aha i żeby uświadomić jak bardzo farmazonisz to napisałem: “można jakoś prościej opisać to co tu wytłumaczyłeś?", a nie "wytłumacz mi to jeszcze raz" więc nie przeinaczaj moich wypowiedzi i może ogranicz ćpanie, bo widzę kolejny paranoik się trafił i manipulant.