Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
04.01.2024, 12:25
(04.01.2024, 12:02)Escobar napisał(a):Spoko. Ja do nic nie mam. Wiesz tylko wyrazam swoją opinię narazie. Wszystko jest ok. Trochę tylko miałem nadzieję że dziś szczurek wpadnie w sidła bo w sumie powinien. No ale trudno. Poczekam, tyle że jutro moja ma wolne , potem weekend wspólny hehe kto ma anty kobietę to wie co to za ból. Dziś miałem wolny dzien na test. Jakoś to przebolejeDiabeuu666do pierwszego zamówienia i to w dodatku tak malego jak twoje nie dajemy sampli, przypominam ci ze jako jedyny sklep sponsoruje co tydzien darmowe sample za aktywnosc na tym forum wiec wystarczy zebys był aktywny a dostaniesz odemnie nagrode prawie taką jak teraz kupiłes a moze nawet i duuuzo większą, wszystko w twoich rękach : ) . Bedziesz aktywny co tydzien to co tydzien bedziesz mial darmowe sample. Bedziesz wporzadku wobec nas to napewno dogadasz sie indywidualnie ale nie odrazu za pierwszym razem
pozdro
No środa ogar. Oby do jutra wpadło....