Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
(11.04.2022, 13:44)YasiuKiszczaK69 napisał(a): Psychika Zryta tak bardzo że po stymulant ach, nawet niewielkiej dawce to chce mi się jebać co co chwilę i utrzymuje się sporo czasu, nawet do opróżnienia zawartości.
Umiem molestować babę przez ten caly czas i truć o bzykaniu.
Hehehe zboczuszek
(11.04.2022, 14:45)dimiliki napisał(a): mi się chce jebać nawet bez tego cały czas
Hehe rokse wam zamknęli to teraz jaja nabuzowane haha
(11.04.2022, 15:20)hulerkfow23 napisał(a): Zenez pewnie nienajlepiej skoro ziolo to tak naprawdę psychodelik. Mimo wszystko lepiej niż na alfe.
No napewno lepiej niż na alfie hehe
(11.04.2022, 15:27)YasiuKiszczaK69 napisał(a): Dobry stymulant jak hexen działa na mnie sporo lepiej niż zioło, mimo tego podbite go libido na maxa.
A mam konkretne problemy psychiczne.
;( przykro aż się robi że tyle osób ma problemy psychiczne
(11.04.2022, 21:18)Pazyfea napisał(a): Ja np bez dragów jestem mega rozgadany i pełny energii a po stymulantach od razu staję sie spokojny i znika "ADHD" jakie mam na trzeźwo haha dla tegoż nie wiem czemu tak czy siak raz na jakis czas cos muszę pobadac chodzby raz na miesiąc/dwa chodz wiem ze aspołeczny sie staje po dragach a na trzeźwo jest całkowicie odwrotnie i w robocie nie ma dnia bym swoimi glupimi żartami i ironią w stosunku do klientów nie sprawił by się śmiali a po dragach wole sie nie odzywać bo boje się ze sie zczaią hahahaTo jak bracia mordo ! Mam to samo nie wale nic a bez tego juz od rana energia jest mega hehe nie narzekam
(11.04.2022, 22:25)Maniek napisał(a): Mój znajomy też na sucho to normalnie gada, coś odpowiada czy opowiada. To jest stary feciarz i tylko jak zajebie krechę to robi się spokojny jak jakiś mnich podczas medytacji Czasem jak coś powie, albo odpowie, to zupełnie na inny temat niż był omawiany pizda z tego jest czasem ogromna.
Ja na sucha gadka a jak bym się naspawal to juz wogole gadka szmatka hahha