Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak radzisz sobie z uzależnieniem?
28.01.2024, 11:40
Jak jestem w dobrej kondycji psychicznej która daje mi jakąś wolę żeby nie popłynąć to sobie radzę jak najmniejszymi zamówieniami, jak mam 5 czy 10 tematu to rozdaje np, nie szanuje towaru i jakiś kamień padnięty na ziemię nie jest żadną stratą jak w worku jeszcze jest i mam wyjebane czy się rozsypie na ziemię jakaś spora nawet część byle jak najmniej dla siebie mieć ale też żeby się porobić wiadomo ( czego potem jak pusto trochę żałuję ale wiem że przeżyje ten zjazd i będę się czuł zadowolony z siebie)
Jak życie mnie osłabia i mam wyjebane na wszystko to nie radzę sobie i lecę po bandzie, biorę nieludzkie dawki, mieszam wszytko co pod ręką, nie mogę osiągnąć satysfakcji nawet jak już mam grubo bo ciągle chce dokładać żeby mieć jeszcze mocniej i mocniej i mocnej, tracę dużo kasy bo zamawiam po kilka pak z różnych sklepów dla zajawki i z nadzieją ze to co zamówię zrobi mi narkotyczne kuku mózgu ale w końcu osiągnę level naćpania który da mi wolność xD
Jak życie mnie osłabia i mam wyjebane na wszystko to nie radzę sobie i lecę po bandzie, biorę nieludzkie dawki, mieszam wszytko co pod ręką, nie mogę osiągnąć satysfakcji nawet jak już mam grubo bo ciągle chce dokładać żeby mieć jeszcze mocniej i mocniej i mocnej, tracę dużo kasy bo zamawiam po kilka pak z różnych sklepów dla zajawki i z nadzieją ze to co zamówię zrobi mi narkotyczne kuku mózgu ale w końcu osiągnę level naćpania który da mi wolność xD