Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego nie mogę pisać odpowiedzi w dziale Vendora Duch?
10.02.2024, 14:02
Tylko vendor może zakładać tematy w swoim dziale (nie licząc zwykłych moderatorów), to jest ze względu na robiący się syf kiedy ludzie zakaladają dla jednego produktu 15 wątków bo nie patrzą nawet czy taki nie istnieje tylko od razu robią nowy. Drugie tyle wątków to pytania które spokojnie możnaby zamieścić w wątku głównym sklepu czy w tematach dedykowanym konkretnym produktom. To już było przerabiane i takie rozwiązanie nie ma sensu, nikomu nie chce sie co tydzień prześwietlać każdego działu partnerskiego i scalać 5 milionów niepotrzebnie zakładanych wątków z innymi, dlatego jest tak jak jest.
U escobara możesz pisać odpowiedzi, a u ducha nie możesz?
Sprobuj napisać jakiś post w jakimś dziale niebędącym dzialem partnerskim - nie wiem, w tych dedykowanych konkretnym klasom substancji, czy w wiadomościach. Cos się zjebało, możliwe że po pierwszym poście tam, wtedy zaskoczy i ci odblokuje wszędzie.
U escobara możesz pisać odpowiedzi, a u ducha nie możesz?
Sprobuj napisać jakiś post w jakimś dziale niebędącym dzialem partnerskim - nie wiem, w tych dedykowanych konkretnym klasom substancji, czy w wiadomościach. Cos się zjebało, możliwe że po pierwszym poście tam, wtedy zaskoczy i ci odblokuje wszędzie.