Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
06.03.2024, 09:21
~ 3cmc bandit ~
Co tu dużo pisać poezja jak zwykle mocny wjazd przy małym dawkowaniu( jak na mnie ). 150 mg sniff robi robote lekko szmyra nosek mimo iż zapach jest naprawdę w chuj chemiczny , spływ bardziej dokuczliwy. Wchodzi szybciutko kwestia tego jak szybko spłynie nam do gardła u mnie od 5/10 minut i mogłem czuć się w pełni fazą. Wchodzi naprawdę mocno więc uważać z dawkami ogółem to:
* duża euforia taka dość potężna to jest jedna z lepszych trójek Escobara
* jak sama nazwa mówi bandit czyli total rozpierdol
Te 150 mg sniff zalało mnie serotoniną do takiego stopnia że aż strach myśleć co jest od 200 mg w górę.
Jeśli ktoś z was lubi mocno euforyczne trójki to będzie strzał w 10!
Ocena 10/10
Polecam 😎❤
Co tu dużo pisać poezja jak zwykle mocny wjazd przy małym dawkowaniu( jak na mnie ). 150 mg sniff robi robote lekko szmyra nosek mimo iż zapach jest naprawdę w chuj chemiczny , spływ bardziej dokuczliwy. Wchodzi szybciutko kwestia tego jak szybko spłynie nam do gardła u mnie od 5/10 minut i mogłem czuć się w pełni fazą. Wchodzi naprawdę mocno więc uważać z dawkami ogółem to:
* duża euforia taka dość potężna to jest jedna z lepszych trójek Escobara
* jak sama nazwa mówi bandit czyli total rozpierdol
Te 150 mg sniff zalało mnie serotoniną do takiego stopnia że aż strach myśleć co jest od 200 mg w górę.
Jeśli ktoś z was lubi mocno euforyczne trójki to będzie strzał w 10!
Ocena 10/10
Polecam 😎❤