Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam! Moja pierwsza paka od RC-Black
29.03.2024, 14:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2024, 14:33 przez politoksykoman94.)
Maniek w wolnej chwili byłbyś tak uprzejmy i zetknął o co tutaj właśnie chodzi? Konto mam aktywne postów powitalnych kilka i dalej nie mogę nic pisać pod żadnym z tematów. A gdy klikam odpowiedź pod ostatni post tematu przekierowuje mnie, do informacji że mam nieaktywne konto lub zablokowane a jak klikam wyślij e-mail aktywacyjny dostają info, że konto jest aktywne. I tak na marginesie jestem nowy więc nie wiem nawet za bardzo do kogo w jakich sytuacjach pisać a prywatnych wiadomości też nie mogę -.-
Kapitan nie no działaj, miałem na myśli że nie mogę dodawać postów komentować etc. A mam opinie dla Darka i duszka. Dygresja, duszek chyba mi nepa zamiast 2mmc wysłał bo wciągnąłem 200 mg ( tak wiem bez uczuleniówki jestem idiotą ), i to co się działa, ze mną później to jest dramat naprawdę. No ale nie obwiniam czynniki ludzki
Kapitan nie no działaj, miałem na myśli że nie mogę dodawać postów komentować etc. A mam opinie dla Darka i duszka. Dygresja, duszek chyba mi nepa zamiast 2mmc wysłał bo wciągnąłem 200 mg ( tak wiem bez uczuleniówki jestem idiotą ), i to co się działa, ze mną później to jest dramat naprawdę. No ale nie obwiniam czynniki ludzki