Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
Witam
oto 3cmc Bandit
Więc nie wypowiem się rzetelnie bo jest po weekendzie i jestem dość zajechany zjadłem w weekend sporo osiedlowego gruzu więc proszę się nie sugerować moją wypowiedzą.
Wygląd : Żółtawe skały dość łatwo się kruszą
Zapach : Określił bym "acetonowo-ketonowy"
Metoda aplikacji : Sniff ok .100-120mg , dość mocno szczypał łezka poszła , znikło zmęczenie po pracy , przez chwile mnie przygniotło skubaniec kazał mi usiąść na chwile i poczekać aż przyjdzie to też tak uczyniłem. Wjechał speed ,chęć robienia czegokolwiek mówię napisze reckę a co mi tam euforia w tle się rozkręca
ta substancja ma moc to czuć po pierwszym strzale !
Dostawa i pakowanie : 10/10
oto 3cmc Bandit
Więc nie wypowiem się rzetelnie bo jest po weekendzie i jestem dość zajechany zjadłem w weekend sporo osiedlowego gruzu więc proszę się nie sugerować moją wypowiedzą.
Wygląd : Żółtawe skały dość łatwo się kruszą
Zapach : Określił bym "acetonowo-ketonowy"
Metoda aplikacji : Sniff ok .100-120mg , dość mocno szczypał łezka poszła , znikło zmęczenie po pracy , przez chwile mnie przygniotło skubaniec kazał mi usiąść na chwile i poczekać aż przyjdzie to też tak uczyniłem. Wjechał speed ,chęć robienia czegokolwiek mówię napisze reckę a co mi tam euforia w tle się rozkręca
ta substancja ma moc to czuć po pierwszym strzale !
Dostawa i pakowanie : 10/10