Diabeuu666 no dobra spoko, daj i 100 jak ja za hexen tylko po co ?
Takich osób, gotowych zapłacić momentami absurdalne ceny jest garstka a zapału na zakupy w tej cenie też na długo nie wystarczy.
Pisałem wyżej odnośnie właśnie Hexenu, żeby ryzykować w produkcję czegoś trzeba mieć pewność że znajdzie się rynek zbytu adekwatny do ryzyka no i oczywiście koszty ugotowania muszą się kalkulować prawda ? Nikt nie robi tego w imię idei, a po co ryzykować w produkcję i handel specyfiku który ma swojego legalnego spadkobiercę
A twoje porównanie akurat do apvp było kompletnie nie trafione w tym przypadku, bo apvp zastąpić się nie da zwyczajnie, mówię tutaj o profilu działania.
Nie zarlem aphp więc pomine, ale apihp np jest tak daleko w tyle za apvp że nie ma co się w to zagłębiać.
A jak kolega wyżej pisał, Holendrzy są zadowoleni, ciężko było mi znaleźć bezpośrednie porównanie co do działania między obecnym nepem a pentkiem bo zachodni userzy swoimi recenzjami opisywali w bardzo podobnym stylu działanie obu.
Musiałby się wypowiedz ktoś to próbował obie substancje, a zarazem byłby obiektywny w ocenie.