Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
19.04.2024, 12:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.04.2024, 12:49 przez Lifeisbrutal.)
Bandit profeska 😎 co prawda ten rzut nie jest aż tak chemiczny pod względem spływu. Ale dla nosa pierwsze chwilę to katorga jebie rozpuszczalnikiem na kilometr. Także nawilżać sobie sluzówke bo inaczej ała. xD
Coś więcej napisze na dniach.. jeśli będzie mi dane...
Ps. Po rozkruszeniu ma mega krystaliczną formę nadal. Nie wiem czy ja mam chujową karte czy twk wypada akurat
Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale w momencie gdy spływ już znajdzie się w żołądku. Następuje takie wielkie BUM bo cały ten smak "rozpuszczalnika" się jakby nie wiem jaj to określić (uwalnia)? Chyba tak i mocna bomba aż chwilowy nieogar na początku. Ale ja tam nie narzekam, mi się podoba. 😎
Coś więcej napisze na dniach.. jeśli będzie mi dane...
Ps. Po rozkruszeniu ma mega krystaliczną formę nadal. Nie wiem czy ja mam chujową karte czy twk wypada akurat
Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale w momencie gdy spływ już znajdzie się w żołądku. Następuje takie wielkie BUM bo cały ten smak "rozpuszczalnika" się jakby nie wiem jaj to określić (uwalnia)? Chyba tak i mocna bomba aż chwilowy nieogar na początku. Ale ja tam nie narzekam, mi się podoba. 😎