Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zaczeła się twoja przygoda z forum research chemicals itp
04.05.2024, 03:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.05.2024, 03:42 przez Newforbhppro.)
Ja pierwszy raz trafiłem na forum Hype----- (nie będę robił reklamy ) jak bodajże w 2018 roku ( miałem wówczas 29 lat ) dwa razy na imprezie zostałem poczęstowany jakimś kryształem. Moja wiedza na temat narkotyków była podstawowa a doświadczenie do tamtej pory to raz na dwa-trzy lata gdzieś tam zapaliłem MJ lub dałem się namówić na Amph czy koks. I po drugim razie jak spróbowałem tego ,,kryształu" ( teraz wydaje mi się, że mogło to być 3mmc ) a nikt nie wiedział co to dokładnie jest, próbowałem znaleźć w necie jakieś informacje, żeby dowiedzieć się co wogole wrzucam do organizmu. Chciałem dowiedzieć się jak najwięcej, bo trochę bałem się brać nieznaną substancje. Czytanie forum mi się spodobało, byłem pod wrażeniem jaką wiedzę mogą mieć mówiąc wprost -ćpuny kilka lat się nie udzielałem, tylko czytałem. Bo i nie miałem o czym pisać. Raz czy dwa razy w roku spróbowałem czegoś i tyle.
Aż w tamtym roku w Czerwcu wyszło jakoś tak, że coraz częściej przy imprezach, domówkach pojawiały się ketony, coraz częściej brałem, zacząłem kupować i będąc pod wpływem moim ulubionym zajęciem było czytanie forum . Zacząłem się udzielać, zadawać pytania. Dotarło Moim priorytetem było dowiedzieć się jak najwięcej o BHP , by spróbować minimalizować skutki uboczne zażywania ketonów. Myślę, że dzięki forum uniknąłem wielu przykrych konsekwencji.
Na forum ( tu dopiero zaczynam ) sie udzielam bo to świetne miejsce na wylewanie słów będąc na słowotokowej fazie Zawsze się znajdzie ktoś, kto przeczyta co masz do napisania.
Na to forum trafiłem szukając więcej info o internetowym Vendorze, który na tamtym prawie przestał się udzielać. A tutaj niemal codziennie.
Zacząłem tutaj coś się udzielać bo tutaj pachnie trochę świeżością
Dodam jako ciekawostkę, że jeszcze w lutym tego roku byłem pewien, że sklepy internetowe z uzywkami to jakieś fejki, przekręty i że nie ma to prawa bytu Nie byłem w tym przekonaniu sam, bo wśród znajomych, którzy coś ćpają nikt nie czyta żadnego forum i nawet jak odebrałem pierwsza paczkę to nie wierzyli, że to z neta.
Aż w tamtym roku w Czerwcu wyszło jakoś tak, że coraz częściej przy imprezach, domówkach pojawiały się ketony, coraz częściej brałem, zacząłem kupować i będąc pod wpływem moim ulubionym zajęciem było czytanie forum . Zacząłem się udzielać, zadawać pytania. Dotarło Moim priorytetem było dowiedzieć się jak najwięcej o BHP , by spróbować minimalizować skutki uboczne zażywania ketonów. Myślę, że dzięki forum uniknąłem wielu przykrych konsekwencji.
Na forum ( tu dopiero zaczynam ) sie udzielam bo to świetne miejsce na wylewanie słów będąc na słowotokowej fazie Zawsze się znajdzie ktoś, kto przeczyta co masz do napisania.
Na to forum trafiłem szukając więcej info o internetowym Vendorze, który na tamtym prawie przestał się udzielać. A tutaj niemal codziennie.
Zacząłem tutaj coś się udzielać bo tutaj pachnie trochę świeżością
Dodam jako ciekawostkę, że jeszcze w lutym tego roku byłem pewien, że sklepy internetowe z uzywkami to jakieś fejki, przekręty i że nie ma to prawa bytu Nie byłem w tym przekonaniu sam, bo wśród znajomych, którzy coś ćpają nikt nie czyta żadnego forum i nawet jak odebrałem pierwsza paczkę to nie wierzyli, że to z neta.