Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
20.05.2024, 07:57
(19.05.2024, 00:24)DarkSonia napisał(a): haha Lukas, ale to co dla mnie czy dla Ciebie będzie lepsze to nie papier, czy badania a właśnie ocena subiektywna moja czy mojego środowiska.
biore kreskę mefedronu, za jakiś czas klefedronu po odp przerwie i wiem co bardziej wolę ja i moje ciało czy cały organizm.
tu wielkiej filozofii nie ma co dla kogo jest lepsze,
każdy niech ma prawo wyboru
a jak sobie ktoś będzie chciał poczytać o toksyczności danego narkotyku odwiedzi odp dział tu na forum lub poczyta o tym gdziekolwiek.
tu jest temat o mefedronie od rc-Black . Jest w porządku. Ja z pewnością zamówię nieraz.
nie o toksyczności ogólnej tego narkotyku. Jak Ci po tym sorcie źle po prostu nie zamawiaj, albo kup coś lżejszego skoro uważasz, że mefedron jest taki ..be
3maj się cieplutko
Ale ja nie prowadzę z Tobą dyskusji. Ja mogę tylko napisać fakt a co kto zrobi to jego sprawa. Gdzie ja napisałem, że mefedron jest be ? Mogę napisać co i gdzie wychodzi lepiej i ewentualnie co ja wolę. Aczkolwiek już z horsim się śmialiśmy kiedyś z takich rozmów jak ta - nie ma sensu tego pisać, bo ludzie mają w nosie czy coś pali styki czy nie a potem jest zdziwienie jak mija jakiś czas a ktoś nie umie odbudować tolerki i pytania - a czemu tak ? A bo już nie ma ketonów ze starych lat 😁😅
Co do mefedronu, że nie taki jak kiedyś - jeśli jedna substancja i druga substancja są mefedronem to w jaki sposób miałyby się różnić w działaniu ? Opcje są dwie - albo popalone styki albo produkt słabszy niż kiedyś. Jednak jeśli młodzi mówią, że produkt jest ok i bomba mega od niskich dawek to oznacza, że problem jest raczej w głowie 😅