Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wybory do PE/Zaświadczenie o prawie do głosowania
31.05.2024, 22:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2024, 22:32 przez kot_kreskowy.)
Czeslawo
To prawda co mówisz.
Układ z Magdalenki ciągle żywy dlatego tak ciężko jest się przebić nowym młodym czy ambitnym osobom.
To jest beton nie do przebicia.
A gdy dołożymy do tego inteligencję 80% społeczeństwa na poziomie upośledzonej małpy po klefie to jest co jest.
Ach ta demokracja... Kocham i nienawidzę.
Piłsudski wróć 🔥
Pozwól, że zagłosuję na kogo będę uważał za stosowne.
Nie ma idealnych polityków, wybieram najmniejsze zło.
Chodzi tylko o to aby przerwać tą niekończącą się farsę która trwa od lat a którą zapodają popis wraz z lewackim ścierwem.
Nie mogę wręcz już patrzeć na te ryje, w Polsce od trzech dekad to samo a jeszcze w unii nam rzucają kłody pod nogi. Z tym, że te kłody które lecą z Brukseli sa grubego kalibru i się nie pozbieramy jak to zielone gowno wejdzie w życie.
DOŚĆ KURWA TEGO!
To prawda co mówisz.
Układ z Magdalenki ciągle żywy dlatego tak ciężko jest się przebić nowym młodym czy ambitnym osobom.
To jest beton nie do przebicia.
A gdy dołożymy do tego inteligencję 80% społeczeństwa na poziomie upośledzonej małpy po klefie to jest co jest.
Ach ta demokracja... Kocham i nienawidzę.
Piłsudski wróć 🔥
(31.05.2024, 19:17)halje selasje napisał(a): pamiętaj, głosując na konfederację głosujesz na lobbyste, męża żydówki z polin (tyszka pontoniarz kukiza) i sanitarystke, nie na to się umawiałem w 2019 roku, gdy mój głos poszedł na konfederacje, zobaczysz, że Brauna też wypierdolą po wyborach, ale żeby wtedy nie było, że nie ostrzegałem
pozdro
Pozwól, że zagłosuję na kogo będę uważał za stosowne.
Nie ma idealnych polityków, wybieram najmniejsze zło.
Chodzi tylko o to aby przerwać tą niekończącą się farsę która trwa od lat a którą zapodają popis wraz z lewackim ścierwem.
Nie mogę wręcz już patrzeć na te ryje, w Polsce od trzech dekad to samo a jeszcze w unii nam rzucają kłody pod nogi. Z tym, że te kłody które lecą z Brukseli sa grubego kalibru i się nie pozbieramy jak to zielone gowno wejdzie w życie.
DOŚĆ KURWA TEGO!