Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie szukać gdy nie ma gdzieś szukać
Gość na tg był blisko, ale wymagał 'Oki ja na h2h wymagam lc ewentualnie droop paka' i urwał rozmowę. Zdążyłem mu tylko sprzedać info o forum, cześć ZiutekPR jak to czytasz
Wie ktoś co to dokładnie to wymagane przez pana z tg?
monio kot z acataru mam już za sobą i chcę, żeby tak było. Dzięki za radę, ale ta krótka faza nie jest warta zdrowia i takich zjazdów ciężkich.
Wiem, że są na pewno jakieś grypy zadufanych (zweryfikowanych) osób, ale weź tam wejdź... W akcje typu coco w moim mieście gdzie o coco od 50 lat słyszałeś tylko w baśniach nagle w 30 minut po zapłaceniu mam mieć to coco w skrzynce nie wierzę, wręcz przeciwnie, a więc teraz wybaczcie to..: XD
Wie ktoś co to dokładnie to wymagane przez pana z tg?
monio kot z acataru mam już za sobą i chcę, żeby tak było. Dzięki za radę, ale ta krótka faza nie jest warta zdrowia i takich zjazdów ciężkich.
Wiem, że są na pewno jakieś grypy zadufanych (zweryfikowanych) osób, ale weź tam wejdź... W akcje typu coco w moim mieście gdzie o coco od 50 lat słyszałeś tylko w baśniach nagle w 30 minut po zapłaceniu mam mieć to coco w skrzynce nie wierzę, wręcz przeciwnie, a więc teraz wybaczcie to..: XD