Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
(19.06.2024, 17:00)Diabeuu666 napisał(a): Skoro mówią że wała zrobiłem to niech pokażą że nic nie zostało wysłane!!!
Kurwa nie będę się ścierał jprdl
Debilu powinienem ci kurwa rozjebac facjatę za takie wpisy. Wysłałem ci Palo to co chciałeś a ty zakładasz taki temat???!! Co za pała!!!!
I to jest ten Twój szacunek o którym pisałeś niedawno ? Po raz kolejny pokazujesz się z jak najgorszej strony. Ludzie powinni zacząć zgłaszać Twoje przekleństwa i powinieneś na rok dostać akceptację postów - to Raz.
Dwa - jak on ma pokazać, że nic nie dostał ? Co ma zrobić zdjęcie pustego biurka ?
Ty powinieneś mieć potwierdzenie nadania.
Po raz miliardowy udowadniasz jak bardzo jesteś odklejony od świata rzeczywistego.
(19.06.2024, 17:19)LOBO napisał(a): Rozwiazanei jest tylko jedno, jak dowody sa i jest to prawda....Panu diobelkowi juz za uczestnictwo w tym zacnym forummo...mowimy alwiderzejn...nie bedziemy tesknic w ogole, a bedzie imprezka zrobiona...w ramach akcji ekologicznej spzratamy ziemie ;-DDokładnie xD ja bym typowi nie powierzył chomika a co dopiero pieniądze na które pracuje. Nawet 30zl by mi było szkoda, bo na 30zl muszę Ciężko pracować.
Ludziska, ktoz robi ynteresy z tym...tzreba byc kretynem, aby z nim wchodzic w dile...z nim "to nawet muchy w kiblu, nie da sie ubic" ani kupy...cytuajac klasyka...