Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak radzisz sobie z uzależnieniem?
20.06.2024, 14:53
Ja odstawiłem alkohol w zeszłym roku, w sierpniu będzie rok. Wódy nie piłem, głównie browary - no na 8 dziennie minimum się zamykał dzień. Kace coraz gorszem, rano po przebudzeniu się pierwsze co sklep aby kaca zaleczyć i pamiętam dzień w którym nastąpiło przerwanie ciągu. Nie miałem żadnego benzo, telepało mnie w hooy na kacu. 100 mysli na minute , żeby pójść do sklepu po to gówno naszczęście znalazłem 3 alproxy 1mg gdzieś na podłodze przy półce z lekami bo po pijaku rozsypałem - wszystkie fizyczne objawy odstawienne jak ręką odjął.Ale myśli wciąż zostały.
Suche kace mam do dziś, ale da się z tym wytrwać. To norma u alkusów.
Niestety benzyny to takie same gówno jak alko jak się bierze w ciągach i duże dawki. Nie wolno miksować z alkoholem bo po pierwsze - praktycznie z miejsca wpadasz w krzyżowe uzależnienie. Po drugie, ogromne ryzyko urwanego filmu i można przypału narobić a potem nic nie pamiętasz.
Jakby ktoś miał namiar na legitny flubro najlepiej w tabsach prośba o info na priv.
Musze zjeść z tych jebanych benzyn.
Suche kace mam do dziś, ale da się z tym wytrwać. To norma u alkusów.
Niestety benzyny to takie same gówno jak alko jak się bierze w ciągach i duże dawki. Nie wolno miksować z alkoholem bo po pierwsze - praktycznie z miejsca wpadasz w krzyżowe uzależnienie. Po drugie, ogromne ryzyko urwanego filmu i można przypału narobić a potem nic nie pamiętasz.
Jakby ktoś miał namiar na legitny flubro najlepiej w tabsach prośba o info na priv.
Musze zjeść z tych jebanych benzyn.