Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
20.06.2024, 19:53
Diabeł widzę na wielu frontach działa aż nowy user się pojawił.
Huj w te 300 zł tyle to ja zarabiam w dwie h siedząc w domu na dupie. Nie jestem taką miernotą która musi robić wyjebki bliki na 300zł. Mam nadziej, że do 01.07 Ci starczy i będziesz miał jakieś żarcie w lodówce.
Z tym potwierdzeniem że mamy ci pokazać, że nic nie zostało wysłane to rozśmieszyłeś mnie tak, że monitor oplułem. Poza tym umawialiśmy się na wysłkę na maila - o jakiej apce coś kręcisz. Trakingu nie dostałem. Nie będę lewej simki i apki inpost zakładał dla tak małych transakcji, chyba cie bóg opuścił.
Wrzuciłbym tu zapis screenów, z rozmowy ale szkoda strzępić ryja są tam pewne dane wrażliwe - w każdym razie administracja dostała zapis rozmowy z tobą, żeby mieli świadomość jaka łajza i wyłudzacz tu siedzi. Prawda jest taka, że siedzisz tu po to aby pisać gówno posty aby załapać się na nagrodę i robić wyjebki na nowych userach.
Jak ktoś jest zainteresowany jaką socjotechnikę stosuje ten szkodnik zapraszam na PW.
A no i racja jest taka, że to ja dałem się wyjebać pod wpływem emocji - administracji nic do tego aby rozwiązywać takie tematy pomiędzy userami które odbył się na PW.
I nie strasz tu ludzi że kogoś byś pobił bo jakbyś był taki cfaniak to byś dziesiony na mieście robił a nie bawił się w takie śmieszne wyjebki.
Wrzuć potwierdzenie wysyłki na mail na który się umawialiśmy z numerem paczkomatu + traking wtedy zamkniesz nam mordy a ja oficjalnie cie przeproszę i cofnę wszystko co powiedziałem.
Z mojej strony to wszystko w tym temacie.