Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
29.06.2024, 14:19
3 - CMC Bandit
Miałem okazję testować jednego z trzech sortów tej strójki od Escobar.
Trójka bardzo wydajna jeśli chodzi o tą grupę substancji. Jeśli chodzi o zapach to delikatnie klefedronowy, nie śmierdzi ani nic z tych rzeczy. Ból przy aplikacji? To już raczej kwestia indywidualna przy większych dawkach jakieś tam łezki szczecią się pojawiły.
200mg i było pięknie, czas działania godzina później trzeba dorzucić ale nie dorzucalym więcej niż 200mg bo może zalać mózg serotoniną. XD
Z racji, że Lajfik lubi euforyczne bomby to poleciał tak z 300 do max 400mg.
Wtedy poznałem co to plusz i miłość do świata. Rozlało i rozłożyło mnie totalnie na łopatki.
Ale to kwestia dawki tak jak pisze.
Do 200mg jest całkiem orzeźwiająca faza idzie coś porobić, pojawia się kreatywność itp.
Jeszcze raz dziękuję za nagrodę Escobar 😎
Miałem okazję testować jednego z trzech sortów tej strójki od Escobar.
Trójka bardzo wydajna jeśli chodzi o tą grupę substancji. Jeśli chodzi o zapach to delikatnie klefedronowy, nie śmierdzi ani nic z tych rzeczy. Ból przy aplikacji? To już raczej kwestia indywidualna przy większych dawkach jakieś tam łezki szczecią się pojawiły.
200mg i było pięknie, czas działania godzina później trzeba dorzucić ale nie dorzucalym więcej niż 200mg bo może zalać mózg serotoniną. XD
Z racji, że Lajfik lubi euforyczne bomby to poleciał tak z 300 do max 400mg.
Wtedy poznałem co to plusz i miłość do świata. Rozlało i rozłożyło mnie totalnie na łopatki.
Ale to kwestia dawki tak jak pisze.
Do 200mg jest całkiem orzeźwiająca faza idzie coś porobić, pojawia się kreatywność itp.
Jeszcze raz dziękuję za nagrodę Escobar 😎