Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
21.07.2024, 19:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2024, 19:53 przez kot_kreskowy.)
JureKiler
Tak, sniff 150 + bomba 200 i po 15 minutach rozjebała mnie ta dawka konkretnie
Ale tak kurwa naprawdę KONKRETNIE że AUUUUUUUUU 😍
Euforyczny cudowny stan i to pierdolone libido... A gdzie tam libido, to jebana huć!
To jebany dopaminowy rozpierdalator 😎
Dbajcie o siebie, pijcie herbatki z pokrzywy, świerkowe czy co tam kurwa chcecie ale uzupełniajcie niedobory.
Ja odstawiłem wszystkie suplementy chemiczne i stawiam na naturę.
I czuję bardzo dużą różnicę 💪
Jedyne co brałem sztucznego przez te dwa tygodnie to dwie dawki tryptofanu w prochu
a tak to reszta z natury czyli pokrzywa i błyskoporek podkorowy.
Sporo warzyw i mięsa również, no i owoce.
Z fastfoodów dwa razy zapiekanki jadłem, reszta domowe jedzenie.
Wysiłek fizyczny mam taki, że siłowni nie potrzebuję a i rowerek wjeżdża codziennie po 10 do 20 kilometrów.
W dzień wolny spacery, długie spacery.
Gwarantuję Ci, że 95% ćpunów nie jest w stanie takiego wysiłku ogarnąć rozumkiem a co dopiero mięśniami...
Bo ich kurwa nie mają
Powerpolish
Obecnie oczekuję ICEa, o którego prosiłem w nagrodzie, to dam znać jak tylko wyląduje sputnik z tematem ale wszystkie poprzednie sorty nie miały podjazdu do obecnego Bandyty pod kątem libido.
Bandyta miażdży wszystko.
Wszystko kurwa!
Ale nie żałuj, że wybrałeś ICEa, to będzie TOPOWY sort👍
Jestem przekonany.
Po prostu może działać trochę inaczej, co niekoniecznie oznacza, że źle 😎
I jeszcze jedno;
Jakieś pół gieta poszło pod napletek, zajebiscie wzmaga libido i euforyczne wejście - taki protip dla odważnych 😎
Tak, sniff 150 + bomba 200 i po 15 minutach rozjebała mnie ta dawka konkretnie
Ale tak kurwa naprawdę KONKRETNIE że AUUUUUUUUU 😍
Euforyczny cudowny stan i to pierdolone libido... A gdzie tam libido, to jebana huć!
To jebany dopaminowy rozpierdalator 😎
Dbajcie o siebie, pijcie herbatki z pokrzywy, świerkowe czy co tam kurwa chcecie ale uzupełniajcie niedobory.
Ja odstawiłem wszystkie suplementy chemiczne i stawiam na naturę.
I czuję bardzo dużą różnicę 💪
Jedyne co brałem sztucznego przez te dwa tygodnie to dwie dawki tryptofanu w prochu
a tak to reszta z natury czyli pokrzywa i błyskoporek podkorowy.
Sporo warzyw i mięsa również, no i owoce.
Z fastfoodów dwa razy zapiekanki jadłem, reszta domowe jedzenie.
Wysiłek fizyczny mam taki, że siłowni nie potrzebuję a i rowerek wjeżdża codziennie po 10 do 20 kilometrów.
W dzień wolny spacery, długie spacery.
Gwarantuję Ci, że 95% ćpunów nie jest w stanie takiego wysiłku ogarnąć rozumkiem a co dopiero mięśniami...
Bo ich kurwa nie mają
Powerpolish
Obecnie oczekuję ICEa, o którego prosiłem w nagrodzie, to dam znać jak tylko wyląduje sputnik z tematem ale wszystkie poprzednie sorty nie miały podjazdu do obecnego Bandyty pod kątem libido.
Bandyta miażdży wszystko.
Wszystko kurwa!
Ale nie żałuj, że wybrałeś ICEa, to będzie TOPOWY sort👍
Jestem przekonany.
Po prostu może działać trochę inaczej, co niekoniecznie oznacza, że źle 😎
I jeszcze jedno;
Jakieś pół gieta poszło pod napletek, zajebiscie wzmaga libido i euforyczne wejście - taki protip dla odważnych 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?