Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wielki przekręt SSRI - jak branie antydepresantów może Cię zabić cz. 1
23.07.2024, 18:57
Kolego. Jeszcze raz. Jeśli chcesz się leczyć to się pchasz w trazodon czy benzo. A jeśli się chcesz wyleczyć to badasz się i działasz kierunkowo. Kiedyś udostępniłem krótki art jednego z lekarzy gdzie polecał usystematyzować spanie, porobić badania i dopiero kombinować. Pojęcie w benzo zamyka Ci drogę na lżejsze suplementy.
Do tego jeśli kłopotem jest stres to idziesz na terapię i starasz się pracować nad stresem. Ty polecasz drogę na skróty. A w to ilu ludzi bierze benzo to ja mam wy**bane. Te lekistosuje się po to, żeby właśnie usystematyzować sen. Tj masz kłopot lykasz je przez np 2-3-4 tyg (czyli przez tyle na ile czasu są przewidziane) i szukasz. A 90 proc ludzi łyka benzo bo bez niego nie widzi innych opcji co jest równoznaczne z uzależnieniem.
Do tego jeśli kłopotem jest stres to idziesz na terapię i starasz się pracować nad stresem. Ty polecasz drogę na skróty. A w to ilu ludzi bierze benzo to ja mam wy**bane. Te lekistosuje się po to, żeby właśnie usystematyzować sen. Tj masz kłopot lykasz je przez np 2-3-4 tyg (czyli przez tyle na ile czasu są przewidziane) i szukasz. A 90 proc ludzi łyka benzo bo bez niego nie widzi innych opcji co jest równoznaczne z uzależnieniem.