Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
13.05.2022, 15:19
Ledwo co jedna paczka odebrana a tu już druga!!! Hexa mam chyba na kolejne dwa lata :o
Robię kwa kwa jak kaczka
13.05.2022, 22:02
Dziekuje Escobar za przeslanie nagrody. Paczka bezpiecznie wyladowala w rekach osoby, dla ktorej zdecydowalem sie ja przyjac. Bardzo dawno nie korzystalem z uslug sklepu, jednak nic sie raczej nie zmienilo. Czas standardowy - wysylka -> doreczenie standardowe u wybrwnego do obslugi prszewoznika. Pakowanie podobno ok - z informacji wynika, ze taki patent juz byl uzywany, ale dla takiej ilosci jest to wystarczajace BHP. Skrobne pare zdan odnosnie odczynnika w stosownym temacie. Dziekuje jeszcze raz
YOUR ATTORNEY
15.05.2022, 16:06
Chujowo w sumie jak za nagrody za posty bedzie aby hexen skoro na sklepie cmc normalnie maja xD
15.05.2022, 16:25
Nie no mi chodzi ze teraz bo chcialem 1hex 2 cherry. A dostalem 3 hex. A poprzedniej paczki sprzed 2 tyg okolo nie dostalem i admin sie pytal o dane xd
15.05.2022, 16:50
(15.05.2022, 16:25)Polono napisał(a): Nie no mi chodzi ze teraz bo chcialem 1hex 2 cherry. A dostalem 3 hex. A poprzedniej paczki sprzed 2 tyg okolo nie dostalem i admin sie pytal o dane xd
Ale rozumiem, ze 3cmc zamowiles, oplacicles i dostales. Skoro stawiasz tezy, ze za nagrody jest tylko hex. Wg mojego info, stany magazynowe byly puste dla innych odczynnikow. I to jest powod - ja od razu dostalem info, ze cherry nie ma. Nie dziwne wiec, ze nie dostales. Zalecalbym ostroznosc w stawianiu takich tez, lub od razu merytorycznie to udowadnial. Bo niepotrzebny dysonans plynie z Twojego poprzedniego posta. Pozdro!
YOUR ATTORNEY
16.05.2022, 10:16
Polecam sklep, analog hexa zrobil robote, szkoda ze z kazda dorzutka kumuluje "schizy" i tak jak sie cieszylem, ze ich nie uswiadczylem, tak po 3dniach bylo wielkie BOOM, sam Azazel chyba wstal mnie dojechac, bo takich halucynacji to chyba nie mialem po 5dniach bez snu i waporyzacji alfy. Paka szybciutko doleciala i rowniez byla elegancko ubezpieczona.