Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,4-butanodiol (zamiennik GBL)
28.01.2024, 15:55
No niektórym nie przeszkadza swoich własnych danych sprzedać to wiesz koniku. Kto by się przejmował jakimiś służbami i kłopotami w przyszłości jak ćpanie jest tu i teraz? XDDDDDDD macie pesel, nazwisko panieńskie matki i te śmieszne cyferki z przodu i tyłu karty.
29.01.2024, 13:28
Testował ktos jakiś dobry miks BDO z czymś ? Czekam na sugestie
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
DissoEnjoyer z jakimiś mmc-kami albo cmc-kami, wiadomo Z psychodelikami też można bdo (jak i gbl) mieszać, ja mieszałem z 4-ho-metem i 2c-b-fly (sniff) i było przednio.
Z marihuaną, ale no to chyba oczywista sprawa. Z syntetycznymi kanna juz o wiele mniej, choc to w gruncie rzeczy kwestia upodoban.
Z alkoholem - niektorzy tak popijają ale ja bym odradzał, idzie naprawde przesadzić nie wiadomo kiedy. Z samym kurwa BDO to już jest nieźle (jak w memie ktorego wstawiam ponizej), a dopiero jest cyrk jak etanol i bdo zaczynają konkurować o ten sam enzym który je metabolizuje. Pierwsze piwo "no coś tam sie dzieje", a po łyku drugiego nagle huy zerwana taśma, wymioty i nie wiadomo co.
Z marihuaną, ale no to chyba oczywista sprawa. Z syntetycznymi kanna juz o wiele mniej, choc to w gruncie rzeczy kwestia upodoban.
Z alkoholem - niektorzy tak popijają ale ja bym odradzał, idzie naprawde przesadzić nie wiadomo kiedy. Z samym kurwa BDO to już jest nieźle (jak w memie ktorego wstawiam ponizej), a dopiero jest cyrk jak etanol i bdo zaczynają konkurować o ten sam enzym który je metabolizuje. Pierwsze piwo "no coś tam sie dzieje", a po łyku drugiego nagle huy zerwana taśma, wymioty i nie wiadomo co.
29.01.2024, 13:45
horsii Dokładnie tak robiłem z bdo jak mi się kończyło - zaczynałem robić czteropak No ale ja i moja tolerancja na alko... było mocniej po prostu, bez jakichś konkretnych różnic...
Musze popróbować do jakiegoś cmc, wpadnie teraz bandit to akurat siadłoby bdo, ale nie pomyślałem żeby sobie odlać, a co tam - miesiąca u mnie by to raczej nie przeżyło A pomysł na mix z psychodelikami genialny, przewiduje podbitą euforię, a nadaje sie bdo na bad trip killera ?
Musze popróbować do jakiegoś cmc, wpadnie teraz bandit to akurat siadłoby bdo, ale nie pomyślałem żeby sobie odlać, a co tam - miesiąca u mnie by to raczej nie przeżyło A pomysł na mix z psychodelikami genialny, przewiduje podbitą euforię, a nadaje sie bdo na bad trip killera ?
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
29.01.2024, 13:48
Niezbyt sie nadaje, z tego tytułu że bdo--->ghb, które wali w GABA B i receptor GHB. No i o ile GABA B jest tym od wyciszania ogolnego, to receptor ghb odpowiada za stymulacje i to z jego powodu na ghb czuc tą taką stymulacje, aktywizacje szeroko pojeta, wzrost libido itd
Co prawda tylko do pewnej dawki - ale to dlatego że potem to już jest sie spacyfikowanym tak że jest tylko helikopter, rzyganie, sen xD
Do zbicia jakichs mniejszych niepokojow? moze sie nadać niekiedy chociaż to nie jest idealna opcja. Ale jako trip killer to nie, zdecydowanie nie.
Co prawda tylko do pewnej dawki - ale to dlatego że potem to już jest sie spacyfikowanym tak że jest tylko helikopter, rzyganie, sen xD
Do zbicia jakichs mniejszych niepokojow? moze sie nadać niekiedy chociaż to nie jest idealna opcja. Ale jako trip killer to nie, zdecydowanie nie.
29.01.2024, 17:49
(29.01.2024, 13:28)DissoEnjoyer napisał(a): Testował ktos jakiś dobry miks BDO z czymś ? Czekam na sugestie
Moj najlepszy stan i faza, w zyciu...byla po MDMA i na maksymalnym uderzeniu, przyjalem GBL...stan kompletnej milosci i zaufania, moja prywatna"nirvana"...nawet jakby, panowie policemani, wbili do domu z psem...to ugoscilbym ich, kawką, pokroil ciasto, dal psu miske wody i kielbaske...rowniez zagail miłą rozmowe typu...co u rodziny, jak zdrowie..pogoda calkiem znosna , ale zapowiadaja ocieplenie ;-)
29.01.2024, 18:17
Takie jak normalne,jak każdej z subst. zazywalabyś osobno, może bdo troche mniej.