Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Obniżenie nastroju "po"
09.06.2023, 22:53
(09.06.2023, 13:05)Quaresma napisał(a): Ouziv ja też dużo sportu i nie mam zwał nigdy dlugich
Pytanie ile sesji robisz. Tak naprawdę to jeśli ćpasz co tydzień / dwa to zwały się "kumulują" i tak naprawdę przyjdą jak będziesz chciał to całkiem odstawić.
Tutaj zwłaszcza chodzi o takie psychiczne radzenie sobie. Tj powód duszenia tych emocji w sobie i spłycanie ich dragami.
U mnie największy kryzys przyszedł 2-3 miesiące od odstawienia problemy z sercem, kołatanie, podwyższona temperatura, brak ogarniania emocji itd.
Choć to bardziej pasuje do tematu w stylu "obniżenie nastroju 60 dni po" 😅
10.06.2023, 00:01
Beeniepatu wiadomo, dobrej michy nic nie zastąpi. Moja suplementacja to też nic nadzwyczajnego. Potas z magnezem - gdyż jak mi powiedziano, w pewnym wieku to już lepiej to stosować. Więc to weszło u mnie w rytm. Wit D - to z powodu podwyższonego cukru. Natomiast kompleksy witaminowe, to tylko przez jakiś czas po zabawach. Wiadomo że one i tak za dużo nie dają i lepiej zastąpić je zdrową, warzywną michą.
Lukas1985 pytam z ciekawości, według Ciebie , jak długie robić przerwy w sesjach jeśli chodzi o 3 cmc? Przy czwórkach to wiadomo 3 miesiące to już tak zdrowo. Natomiast przy trójkach jaka byłaby to zdrową granicą?
Lukas1985 pytam z ciekawości, według Ciebie , jak długie robić przerwy w sesjach jeśli chodzi o 3 cmc? Przy czwórkach to wiadomo 3 miesiące to już tak zdrowo. Natomiast przy trójkach jaka byłaby to zdrową granicą?
10.06.2023, 08:14
(10.06.2023, 00:01)Ratchet napisał(a): Beeniepatu wiadomo, dobrej michy nic nie zastąpi. Moja suplementacja to też nic nadzwyczajnego. Potas z magnezem - gdyż jak mi powiedziano, w pewnym wieku to już lepiej to stosować. Więc to weszło u mnie w rytm. Wit D - to z powodu podwyższonego cukru. Natomiast kompleksy witaminowe, to tylko przez jakiś czas po zabawach. Wiadomo że one i tak za dużo nie dają i lepiej zastąpić je zdrową, warzywną michą.
Ciężki temat. Ketony są niewdzięczne - krótki działają i wymuszają częste wrzutki. M.in dlatego ja swojego czasu celowałem w 4fma która działa długo.
10.06.2023, 13:11
Chłopaki, znów dałem ciała po całości. Popłynąłem z tematem 3cmc od duszka. Powiedzcie co robię źle. Zabawę zacząłem około 6 rano po nocce w pracy. Czyli zero snu. Zabawę skończyłem około 12:30. Wtedy poszła ostatnia kreska. Kreski sypane z wagi po około 150 mg. Dorzutku co godzinę. Ostatnie 3 linie to były po 100 mg, dorzutka co 30 min. Oczywiście czuję się nabudowany. Powiedzcie mi, co ile Wy dorzucacie? Tzn w jakich odstępach czasowych i jakie ilości? Może tu tkwi błąd że po prostu nie mam umiaru?....
10.06.2023, 16:04
Ratchet albo jesteś przewrażliwiony, albo tak jak mówię ogolnie slaby orgazizm. Po takiej ilości nie powinieneś odczuwać większych ubokow no chyba że w drugą stronę jestes wrazliwy na wszelkie zmiany odczuwania rzeczywistości i świata. Tak też może być. U mnie psychuszka się na to dziwiła, że ćwiartka Wit. B6 potrafi zmienić mi nastawienie do świata....
(10.06.2023, 05:49)Mrs.Darkness napisał(a): Jakie polecacie suplementy po badaniach RC?
Ja po tipie z rc zawsze biore witaminy&minerały z olimpu, chelamag+b6 z olimpu d3+k2, omega 3, maślan sodu - na kichy
musowo zawsze po rc elektrolity pije bo organizm mega odwodniony jest nawet jak pijesz wode w trakcie
- też fajnego protipa moge wam zdradzić biorąc po badaniach rożaniec górski (rhodia rosea) miałem wrażenie, że szybciej do normy wracała moja naturalna gospodarka serotoniny i dopaminy bardzo mi to pomagało
bo czasem takie zjazdy są emocjonalne, że nic człowieka nie cieszy a ten suplement właśnie pomagał bardzo
też jak macie problemy z rozjebanym nosem i brakiem przeciągu w nim to polecam wam płukanie nosa irigasinem po badaniach albo w trakcie mi mega pomagało i na drugi dzień nie miałem tak rozjebanego nosa i szybciej do siebie dochodzi bo wypłukuje wszystkie pozostałości itp,.
-------------- po takiej suplementacji bardzo szybko do siebie dochodze