Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
14.07.2026, 19:43
to ze dotarlo tak do ciebie nie znaczy ze dociera tak do innych
prostuj się kurwo
14.07.2026, 20:50
Nic odkrywczego ale myślę sobie że należy mieć na uwadze to że mozliwym czynnikiem jaki może mieć bezpośredni wpływ na czas otrzymania pakunku to odległość jak daleko znajduje się miejsce nadawcy do odbiorcy dlatego jeden czeka 2 ,a drugi 4 dni bo zwyczajnie mieszka znacznie dalej
Dla przykładu zamawiałem dwukrotnie i zawsze,docierało w mniej niż 48h
Dla przykładu zamawiałem dwukrotnie i zawsze,docierało w mniej niż 48h
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
14.07.2026, 22:18
(14.07.2026, 13:32)Czeslawo napisał(a): HariboWPP
Wiele sklepów nie aktualizuje zdjęć, więc akurat z tego powodu bym nie robił afery.![]()
Dla mnie ważniejsze jest to, żeby to, co zamawia się - klepało jak trzeba -
żeby szybko i bezpiecznie dolatywało i żeby kontakt był, że ze sklepem, przynajmniej kilka razy w tygodniu.
Każdy ma inne oczekiwania, ja mam takie.
Z jednej strony tak, z drugiej nie. Wiadomo, że dragi to nie pączki, a handel tego typu suplementów diety jest dosyć enigmatyczne, ale patrząc na darkowe stragany, to tam często są aktualizacje zdjęć robione. Z resztą nie będę metafizyki wypruwał na ten temat. Napisałem tylko swoją opinię.
hulerkfow23
Żaden ze mnie specjalisa w tym zakresie dlatego jak najbardziej jest to możliwe że owe prxyczyny całego tego paczkowego splątania czasowego mogę leżeć własnie tam gdzie je wskazałeś
-Kelner... ciepłe piwo dla jego i respirator or gaśnica raz. dwa do stolika ..
Żaden ze mnie specjalisa w tym zakresie dlatego jak najbardziej jest to możliwe że owe prxyczyny całego tego paczkowego splątania czasowego mogę leżeć własnie tam gdzie je wskazałeś
-Kelner... ciepłe piwo dla jego i respirator or gaśnica raz. dwa do stolika ..
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
15.07.2026, 08:34
ja moze sie skusze ale 38/g przy dyszczce to wymagania sa wysokie
1.Gdzie moj anioł stróz sie zastanawiam.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
15.07.2026, 09:51
(14.07.2026, 22:18)HariboWPP napisał(a): Z jednej strony tak, z drugiej nie. Wiadomo, że dragi to nie pączki, a handel tego typu suplementów diety jest dosyć enigmatyczne, ale patrząc na darkowe stragany, to tam często są aktualizacje zdjęć robione. Z resztą nie będę metafizyki wypruwał na ten temat. Napisałem tylko swoją opinię.
Jednak "Darek to Darek”, clearnet rządzi się swoimi prawami, nie zawsze takimi jakimi byśmy wszyscy chcieli...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wczoraj, 13:38
up: serio? na poludniu?? przeciez wszedzie jest legal, u mnie dzieciaki maja dyche ziola po 250zł kozaka mega. A normalnie na cebuli idzie dostac 100g po 16zl tez mega kozaka. Wszedzie jest juz ziolo legalne tylko nie w Polsce pozdro

poniżej 35zł trudno na południu Polski, no chyba, że bierzesz pół-hurt.