Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
5 godzin(y) temu
Polemizowałbym. Nie tyle odnośnie samej kwesti 2kc bo w sumie chodziło mi o gospodarkę wodna organizmu, czyli jakby w trakcie dodatkowo stosować itepe. Natomiast wobec samej zwały owszem, polecam wiadro pregaby. Usadzi albo sprawi że z gola dupa będę biegał po domu i lalalalalala spiewal.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
23 minut(y) temu
Ezotoriusminimus
Wiadro pregaby na zwałę ? Nie sądzę...
Witaminy, minerały, elektrolity, jakieś białko WPC - to już bardziej.
Tlenoterapia (darmowa dwór, spacerek) jak ktoś nie ma co robić za kasą 150zł za sesję w dużym mieście.
W niwelowaniu "zwały" ważna jest dieta, posiełek zawierajacy warzywa z mięchem, będzie dobry naturlanym rozwiązaniem, mięso nie tłuste.
Co do samego 4-CMC ktoś mnie pytał w prywatnej wiadomości czy "mocno daje po bebechach" ?
Tak jak pisałem, klef od Escobar jest czysty, bez domieszek i "emulgatorów" To czy ktoś będzie miał problem żołądkiem, to zależy jak zawsze od ilości przyjętego 4-CMC jak i długości imprezy.
Sam w sobie jest dobry, jakość przednia.
Wiadro pregaby na zwałę ? Nie sądzę...
Witaminy, minerały, elektrolity, jakieś białko WPC - to już bardziej.
Tlenoterapia (darmowa dwór, spacerek) jak ktoś nie ma co robić za kasą 150zł za sesję w dużym mieście.
W niwelowaniu "zwały" ważna jest dieta, posiełek zawierajacy warzywa z mięchem, będzie dobry naturlanym rozwiązaniem, mięso nie tłuste.
Co do samego 4-CMC ktoś mnie pytał w prywatnej wiadomości czy "mocno daje po bebechach" ?
Tak jak pisałem, klef od Escobar jest czysty, bez domieszek i "emulgatorów" To czy ktoś będzie miał problem żołądkiem, to zależy jak zawsze od ilości przyjętego 4-CMC jak i długości imprezy.
Sam w sobie jest dobry, jakość przednia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !