Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
17.10.2024, 00:18
własnie, czy mmc na stronie to już zdjęcie aktualnego sortu czy wcześniejszy, bo nie kojarzę?
17.10.2024, 18:58
(16.10.2024, 23:06)Wissdomm napisał(a): Mam pytanie co do odbioru bo nigdzie nie widzę takiej informacji. Każdy mówi o kodzie, czy chodzi o kod QR?
Nie bój się ziombel, u Esco wszystko jest sztywniutko, miej wyjebane a będzie Ci dane. Paczka przyjdzie jak zlodziej nocą czyli w momencie, ktorego najmniej oczekujesz czy raczej przestaniesz sie napinac jak piesek przy kupci to magia cyferek nagle spadnie na Twoje ślepiaki i już będziesz wiedział że dziś jest dzien, który dał nam Pan.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
17.10.2024, 19:27
(17.10.2024, 18:58)Ezotoriusminimus napisał(a): Nie bój się ziombel, u Esco wszystko jest sztywniutko, miej wyjebane a będzie Ci dane. Paczka przyjdzie jak zlodziej nocą czyli w momencie, ktorego najmniej oczekujesz czy raczej przestaniesz sie napinac jak piesek przy kupci to magia cyferek nagle spadnie na Twoje ślepiaki i już będziesz wiedział że dziś jest dzien, który dał nam Pan.
Ciekawie opisane XD Nie no nie mam jakiegoś wielkiegho ciśnienia ciekawiło mnie to po prostu bo pierwszy raz zamawiałem przez neta
18.10.2024, 11:20
Modlę się o paczkę dzis, bo wieczorem herbatki bym sie napiłbym. Herbatki z cukrem, bez cytrynki, ale z mefikiem.
18.10.2024, 17:31
Witam przewidywana jest jakaś zmiana asortymentu w najbliższym czasie ? Bo robi się trochę ubogo
18.10.2024, 21:22
A czego Ci brakuje?
Mnie też smutno że są braki ale mam nadzieję, że do świąt będzie wszystko
Mnie też smutno że są braki ale mam nadzieję, że do świąt będzie wszystko