Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HEX-EN, N-etylonorheksedron
11.12.2025, 17:10
Sniffiarz97
Nic się nie stało - wspomniałem o tym jeżeli temat Ciebie zainteresował, ale nie na tyle aby szperać w internecie.
Nic się nie stało - wspomniałem o tym jeżeli temat Ciebie zainteresował, ale nie na tyle aby szperać w internecie.
13.12.2025, 18:25
Ja w ogole nigdy nie rozumiałem porównania hexenu do koksu. Pamiętam te głupoty jakie były napisane na niedzialajacym juz blogu wolnamolekuła
Przeciez to dwa różne swiaty zupełnie.
Może niektórym sie wydawało że koks jak taki popularny itd. to przeciez musi byc super mocny wyjebany stymulant taki że wysadzanie ziemii przez predatora to jest nic. No na pewno pomyslałby ktoś tak kto zajebał od niejakiego vipchemicals (ktoś pamięta to w ogóle?
) jakieś FAKE COCO, ledwo 100mg, i następne 8h biegał porobiony jak ja pierdole.
NDRI rzeźnik, spięte mięśnie, schizofrenia w proszku vs koks - relatywnie slaby wg wagi, bardziej przyjazny dla "general populaton" (przez profil działania a dokladnie inny balans poszczegolnych neuroprzekaznikow, i to że tam też jest serotonina).
No, chyba że spłycimy wszystko (a jako poważnym koneserom dopalaczy na burzliwe czasy, nie wypada nam) do takiego poziomu że oba to stymulanty, po obu ludziom odkurwia korba w końcu, to przecież podobne. Ale idąc tą drogą, to można powiedzieć że ketamina w sumie podobna do wódy bo ciężko się chodzi na dwóch nogach w późniejszych etapach, i są problemy z wysławianiem się... brzmi absurdalnie, ale serio słyszałem i takie porównania - że ket jak wóda
Przeciez to dwa różne swiaty zupełnie. Może niektórym sie wydawało że koks jak taki popularny itd. to przeciez musi byc super mocny wyjebany stymulant taki że wysadzanie ziemii przez predatora to jest nic. No na pewno pomyslałby ktoś tak kto zajebał od niejakiego vipchemicals (ktoś pamięta to w ogóle?
) jakieś FAKE COCO, ledwo 100mg, i następne 8h biegał porobiony jak ja pierdole.NDRI rzeźnik, spięte mięśnie, schizofrenia w proszku vs koks - relatywnie slaby wg wagi, bardziej przyjazny dla "general populaton" (przez profil działania a dokladnie inny balans poszczegolnych neuroprzekaznikow, i to że tam też jest serotonina).
No, chyba że spłycimy wszystko (a jako poważnym koneserom dopalaczy na burzliwe czasy, nie wypada nam) do takiego poziomu że oba to stymulanty, po obu ludziom odkurwia korba w końcu, to przecież podobne. Ale idąc tą drogą, to można powiedzieć że ketamina w sumie podobna do wódy bo ciężko się chodzi na dwóch nogach w późniejszych etapach, i są problemy z wysławianiem się... brzmi absurdalnie, ale serio słyszałem i takie porównania - że ket jak wóda
13.12.2025, 21:48
horsii porownanie wzielo sie stad, ze Pablo Escobar dosypywal hexenu do koki dlatego byl taki dokurwiony
glupoty glupoty glupoty i powielanie glupot, tak samo jak to ze niby chrystus jaral ziolo
wystarczy zobaczyc kiedy 4mmc weszlo na rynek, wtedy zaczelo sie odkopywanie syntez i patentow z lat 50-80 ubieglego wieku i zastepowanie zbanowanych srodkow jeszcze tymi legalnymi, a jak sie patenty skonczyly to chinczycy odkryli przedluzanie lancucha, zeby ograniczyc takie glupie tresci to uzytkownicy substancji musieliby czytac ze zrozumieniem, a na to nie ma co liczyc
glupoty glupoty glupoty i powielanie glupot, tak samo jak to ze niby chrystus jaral ziolo
wystarczy zobaczyc kiedy 4mmc weszlo na rynek, wtedy zaczelo sie odkopywanie syntez i patentow z lat 50-80 ubieglego wieku i zastepowanie zbanowanych srodkow jeszcze tymi legalnymi, a jak sie patenty skonczyly to chinczycy odkryli przedluzanie lancucha, zeby ograniczyc takie glupie tresci to uzytkownicy substancji musieliby czytac ze zrozumieniem, a na to nie ma co liczyc