Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
29.05.2023, 16:17
A ja mam pytanko , bo robiłem przelew na BTC z innego portalu i teraz dowiedziałem się jak sprawdzić czy dotarły no i ten serwis większą opłatę pobiera za transakcje i teraz pytanie Czy jakby była jakaś niedopłata kilkunastu zł to escobar wyśle maila z taką informacją ? Pozdro
29.05.2023, 16:51
Ziom pisz na maila w tej sprawie jak coś źle posłałeś, czy jak wyjdzie inną kwoteczka niż miała wyjść , zanim będzie za późno gostek9412
Up
Pablo prawilna mordka da się dogadać nawet w trudnych sprawach także to jak piszeYalasek pisz gibko depesze do vendo I powinno być si
Up
Pablo prawilna mordka da się dogadać nawet w trudnych sprawach także to jak piszeYalasek pisz gibko depesze do vendo I powinno być si
Pablo prawilna mordka da się dogadać nawet w trudnych sprawach także to jak pisze
Up
Pablo prawilna mordka da się dogadać nawet w trudnych sprawach także to jak pisze
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
29.05.2023, 18:14
(29.05.2023, 16:17)gostek9412 napisał(a): A ja mam pytanko , bo robiłem przelew na BTC z innego portalu i teraz dowiedziałem się jak sprawdzić czy dotarły no i ten serwis większą opłatę pobiera za transakcje i teraz pytanie Czy jakby była jakaś niedopłata kilkunastu zł to escobar wyśle maila z taką informacją ? Pozdro
Witaj miałem podobną sytuację pisz do vendora normalnie się dogadacie
30.05.2023, 12:18
(26.05.2023, 11:48)Escobar napisał(a): Jeszcze jedna nowość od dziś w ofercie- oryginalne METH - PIKO
https://escobar.store/pl/shop/meth-piko_2/
Coś pięknego wystarczy spojrzeć aby się lekko porobić, zamówię to przy następnym zamowieniu może ktoś już testował ?