Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
15.10.2022, 18:17
Nierozumiem
Nagroda alfa pihp w malych krysztalkach
Kolor zòĺty... moc 100% impreza na 100 procent ze ludzi uszczesliwilem fajnie 3g na 2 dni
Nagroda alfa pihp w malych krysztalkach
Kolor zòĺty... moc 100% impreza na 100 procent ze ludzi uszczesliwilem fajnie 3g na 2 dni
16.10.2022, 00:07
(14.10.2022, 09:40)Bam napisał(a): Dawki powiedzny takim same ale to ma znaazenie jak to wchodzi w pluco i jak smakuje tylko alfabpihp dla prawdziwych kochajaccych vapo
Oj nie takie same mdphp to dawki 2-3x mniejsze niz apiph
Alfa pvp równieża dawkowanie mniejsze 2x od apiph
Apiph 20-30mg sniff
10-20 vapo
Malem nie maly klopot z paleniem jak zabraklo benzo. Po buchu z automatu zadyszka koltania serca itp a wystarczy byle benzo np pyrazlam polowka i znowu lokomotywa leci czy to pihp czy pvp.
odleciałem trochu po mxpr sor itp to pvp walilem w kibu na pelnej kurwie.
wynik krwi metaamfetamina i benzo
dostatlem recki na stany lekowe
olanzapina
lewomepromazyna
propranololol kiedys mi pomagal przy fu to se zazczylem
moge miec tego w chuj tekst wyllacznie informacyjny
EDIT:Bam
pvp to sztos ale jesli chodzi o vapo to tez pihp, moze ktos napisze a bos pizda ale wole pihp
a co do dawek przy vapowaniu? kurwa nie bede latal z pajpa i waga zeby sztacha zrobic. Sypie +- i pale az mi jest ok reszte sie dopali albo okara jak kto woli. Zreszta itak uwazam za najefektywniejsze palenie z bazy rta na siatkach mesh
https://vimeo.com/manage/videos/761678609/privacy
odleciałem trochu po mxpr sor itp to pvp walilem w kibu na pelnej kurwie.
wynik krwi metaamfetamina i benzo
dostatlem recki na stany lekowe
olanzapina
lewomepromazyna
propranololol kiedys mi pomagal przy fu to se zazczylem
moge miec tego w chuj tekst wyllacznie informacyjny
EDIT:Bam
pvp to sztos ale jesli chodzi o vapo to tez pihp, moze ktos napisze a bos pizda ale wole pihp
a co do dawek przy vapowaniu? kurwa nie bede latal z pajpa i waga zeby sztacha zrobic. Sypie +- i pale az mi jest ok reszte sie dopali albo okara jak kto woli. Zreszta itak uwazam za najefektywniejsze palenie z bazy rta na siatkach mesh
https://vimeo.com/manage/videos/761678609/privacy
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
19.10.2022, 13:05
tez uwazam, ze pihp jest lagodniejsza w dzialaniu, przyjemniejsza i mniejschizogenna od pvp
24.10.2022, 19:35
25.10.2022, 23:23
pisze jak byk h4(samochodowa hartowana)
26.10.2022, 09:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2022, 09:40 przez SztywnyMisza.)
(24.10.2022, 19:35)dekadan89 napisał(a): jarał ktoś z h4? szkło hartowane polecam
z czego ty nie jarales i ile ty nasz tych żarówek cała chate byś sobię chyba nimi oprawil nie prościej z meth pipe ale sprzęty to masz kozackie
26.10.2022, 10:38
No co Ty SztywnyMisza , tak przynajmniej szlifuje umiejętności MacGyvera heh jak się pobije sprzęt czy nie ma gdIe kupić akurat to takie zdolności zawsze się ceni