Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
11.07.2025, 22:10
Powykręcało cię? XD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.07.2025, 09:54
Do mnie również zawitał ten kamienny sort.
Dolegliwości sercowych nie odnotowano
Dolegliwości sercowych nie odnotowano
29.07.2025, 18:12
NEP od High-LifeMarket tak zacnie się prezentuje:
![[Obrazek: N.jpg]](https://i.ibb.co/0yNZLJ2M/N.jpg)
Z wyglądu przypomina jakąś twardą asteroidę, ale w praktyce ja nie jest, twardość max 4/10.
Zapach mało intensywny taki specyficzny dla NEP-a – dla wariantów tych bardziej pudrowych.
Krecha próbna/uczuleniowa poszła w postaci 20 mg, odczekałem 30 min przy braku efektów uczuleniowych czy niepożądanych przeszedłem do właściwej dla mnie dawki.
60mg – dobrze, 80 mg – grubo (zalecam dopasowanie dawki do doświadczenia ze stimami, dla nowicjuszy proponuję 30-40 mg).
Działa ok 60 min, może nawet nieco dłużej.
Jak dla mnie, to pełny profil „Nepowy” zapewnia ten sort:
Rozmowy – TAK.
Plener – TAK (jak planujecie wyjść z domu to proponuję dawkę ok. 50mg, żeby serducho za bardzo nie pompowało
).
Balet – TAK.
Libido – TAK, TAK, TAK !
Co tu więcej gadać jeden z lepszych sortów ostatnich miesięcy.
Gorąco polecam !
Zamówienie dotarło do mnie dobrze opakowane, kontakt też dobry (w godzinach przystępnych, jeżeli czekacie na namiar do karmnika).
![[Obrazek: N.jpg]](https://i.ibb.co/0yNZLJ2M/N.jpg)
Z wyglądu przypomina jakąś twardą asteroidę, ale w praktyce ja nie jest, twardość max 4/10.
Zapach mało intensywny taki specyficzny dla NEP-a – dla wariantów tych bardziej pudrowych.
Krecha próbna/uczuleniowa poszła w postaci 20 mg, odczekałem 30 min przy braku efektów uczuleniowych czy niepożądanych przeszedłem do właściwej dla mnie dawki.
60mg – dobrze, 80 mg – grubo (zalecam dopasowanie dawki do doświadczenia ze stimami, dla nowicjuszy proponuję 30-40 mg).
Działa ok 60 min, może nawet nieco dłużej.
Jak dla mnie, to pełny profil „Nepowy” zapewnia ten sort:
Rozmowy – TAK.
Plener – TAK (jak planujecie wyjść z domu to proponuję dawkę ok. 50mg, żeby serducho za bardzo nie pompowało
).Balet – TAK.
Libido – TAK, TAK, TAK !
Co tu więcej gadać jeden z lepszych sortów ostatnich miesięcy.
Gorąco polecam !
Zamówienie dotarło do mnie dobrze opakowane, kontakt też dobry (w godzinach przystępnych, jeżeli czekacie na namiar do karmnika).
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.07.2025, 18:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.07.2025, 18:23 przez Rweqerew333.)
kurvvisko w sumie myślałem, że tamten post jest pod wątkiem o NEPie innego vendora. Tutaj od hajlajfa nic mnie nie wykręciło.
Tam znowu miałem poparzoną morde ale bardzo prawdopodobne, że przez brak odpowiedniego nawadniania się i płukania mordy ze spływu.
Czeslawo naprawdę ładny głaz
Tam znowu miałem poparzoną morde ale bardzo prawdopodobne, że przez brak odpowiedniego nawadniania się i płukania mordy ze spływu.
Czeslawo naprawdę ładny głaz
04.08.2025, 21:05
Jak Wy po tym macie libido? Przecież wazykonstrykcja jest większa niż po fecie ? (Zamawianie u h-l jakoś w maju)
09.08.2025, 18:12
Bardzo przepraszam, że nie napisałem opinii mniejwiecej po rozpoczęciu Nepowej uroczystości, ale jak juz odpalilo sie u mnie Demonic Arts : Degenaration Funk, to nie będę się zagłębiał w szczegóły, ale przestrzegam bo jak już się poleci w ciąg to można zrobić z siebie wizerunkowe dno, ale w swoim własnym pokurwionym świecie miałem niesamowite przeżycia. Tak niesamowite, że teraz mam niesamowite problemy.
Co nie zmienia faktu, że moje doświadczenia tylko potwierdzają jak wysokiej jakosci i mocy to produkt i nawet odrobina pyłu juz powoduje stymulacje, a dawki powyżej 100mg mogą dobrze pokurwic.
Pozdrawiam.
Co nie zmienia faktu, że moje doświadczenia tylko potwierdzają jak wysokiej jakosci i mocy to produkt i nawet odrobina pyłu juz powoduje stymulacje, a dawki powyżej 100mg mogą dobrze pokurwic.
Pozdrawiam.