Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen - Opinie o produkcie
04.02.2026, 15:00
Wiesz co poprosiłem o sampla NEP żeby rozwiać jakieś wątpliwości, pierw przetestuje NEP a potem zobaczę czy HEXEN będzie mocniejszy ale generalnie wcześniej tak było, NEP był ciut słabszy od Hex
18.02.2026, 07:15
Siema
Hexen obecnie w postaci białego jak śnieg puszku, lekko wilgotny, klei się jak pojebany do wszystkiego i mocno zbryla.
Mocny jak skurwesyn, chyba najmocniejszy sort z tych ostatnich.
Działanie SZTOS
Radzę uważać na dawki, serio!
Kilka razy przesadziłem to schiza jak skurwesyn i 4 razy wymiotowałem.
Polecam w chuj
Mały update opini;
Jak zeszło ze mnie wszystko i się wyspałem to dostałem jakiejś swędziawki na całym ciele, ewidentnie jakaś reakcja alergiczna, trwało to około doby, dzisiaj już jest normalnie.
Zwała do zniesienia mimo ojebania 7 gram.
Temat pomimo wilgoci jest naprawdę zajebisty, mega mocny, myślę że pod względem mocy wracamy do starych czasów
Libido OGIEŃ DZIWKI NA STOLE KRĘCĄ DUPCIĄ
Brać i ćpać kurwa mać!
Escobar 10/10
AUUUUUUU KURWA
Takiego Hexa właśnie chcemy!
Hexen obecnie w postaci białego jak śnieg puszku, lekko wilgotny, klei się jak pojebany do wszystkiego i mocno zbryla.
Mocny jak skurwesyn, chyba najmocniejszy sort z tych ostatnich.
Działanie SZTOS
Radzę uważać na dawki, serio!
Kilka razy przesadziłem to schiza jak skurwesyn i 4 razy wymiotowałem.
Polecam w chuj

Mały update opini;
Jak zeszło ze mnie wszystko i się wyspałem to dostałem jakiejś swędziawki na całym ciele, ewidentnie jakaś reakcja alergiczna, trwało to około doby, dzisiaj już jest normalnie.
Zwała do zniesienia mimo ojebania 7 gram.
Temat pomimo wilgoci jest naprawdę zajebisty, mega mocny, myślę że pod względem mocy wracamy do starych czasów

Libido OGIEŃ DZIWKI NA STOLE KRĘCĄ DUPCIĄ

Brać i ćpać kurwa mać!
Escobar 10/10
AUUUUUUU KURWA

Takiego Hexa właśnie chcemy!
18.02.2026, 19:23
Co do Hexa, od Pablo Escobar …
Dużo ludzi zastanawia się, czy ten hex jest dobry, czy podobny do tych, które były sprzed kilku lat.
Z moich organoleptycznych obserwacji wynika, że towar jest pierwszej klasy.
Robi robotę od naprawdę małych ilości, 30-40 mg (nawet u zawodników z doświadczeniem).
Konsystencja ? Nie są to igiełki, za którymi wiele osób się rozgląda, lecz puch, który również występował przed laty.
Jak działa ? Niech najlepszą odpowiedzią będzie to, że impreza planowana z piątku/soboty przeciągnęła się do środy.
Libido ? Kosmos.
Czekam na kolejną dostawę, która powinna dotrzeć w najbliższych dniach. Wrzucę foty i recenzję - tyle mam w planach,
ale Hex nie raz pokazał, że dla mnie to Król Henryk I-szy, to on urządza Wam plan dnia / tygodnia - pamiętajcie o tym.
Dużo ludzi zastanawia się, czy ten hex jest dobry, czy podobny do tych, które były sprzed kilku lat.
Z moich organoleptycznych obserwacji wynika, że towar jest pierwszej klasy.
Robi robotę od naprawdę małych ilości, 30-40 mg (nawet u zawodników z doświadczeniem).
Konsystencja ? Nie są to igiełki, za którymi wiele osób się rozgląda, lecz puch, który również występował przed laty.
Jak działa ? Niech najlepszą odpowiedzią będzie to, że impreza planowana z piątku/soboty przeciągnęła się do środy.
Libido ? Kosmos.
Czekam na kolejną dostawę, która powinna dotrzeć w najbliższych dniach. Wrzucę foty i recenzję - tyle mam w planach,
ale Hex nie raz pokazał, że dla mnie to Król Henryk I-szy, to on urządza Wam plan dnia / tygodnia - pamiętajcie o tym.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.02.2026, 13:13
Nie sprawdzałem vapowania, ale sam sort przerósł moje oczekiwania. Bardzo mocny, łatwo przesadzić 10g poszło w 7 dni. Tak jak komentarze wyżej, bardzo dobry