Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
16.12.2024, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2024, 11:40 przez kot_kreskowy.)
(10.12.2024, 06:42)Lukas1985 napisał(a): Tylko, że nadal nic nie macie na typa poza tym, że ktoś tam napisał, że ktoś tam gadał z v i vendor napisał per ona. A i, że gdzieś napisał, że bierze towar z Anglii.
I... To wszystko.
Ja nigdzie nie napisałem zamawiaj ale fajnie wygląda ta krucjata w której za friko podbijanie temat vendorowi.
Jeszcze raz - nie ma na rynku vendora z czystymi rękoma.
Pokrywa się wszystko. Sposób wypowiedzi, opisy produktów, sposób pakowania, nawet niektóre produkty są te same. Czas w którym pojawił się sklep też nie jest przypadkowy.
Przypominam że tylko duch określa zioło nomenklaturą - palenie zewnętrzne/wewnętrzne.
Czego oczekujesz żądając konkretów?
Adresów IP? Logow?
Skoro chłop ukrywa się przed służbami to wiadomo że zwykły ćpun konkretów też nie przedstawi.
Ten rynek to od lat ci sami ludzie, zmieniają się tylko nazwy sklepów.
Mówisz, że nie ma Vendora z czystymi rękoma?
Ciekawe, bo jakoś u Esco nie ma i nigdy nie było poszkodowanych.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.12.2024, 12:06
(12.12.2024, 19:50)LOBO napisał(a): Lukas1985 juz tyle ze wszystko widzialem, ostatni wyszedl, zgasil swiatlo, a ja dalej tam siedze.;-) ..ale upraszam sie do puenty i meritum!
Wolę napisać na PW. Jak znajdę chwilę w okresie około świątecznym to się odezwę.
Potem się okazało, że wtedy ruszał jakiś sklep i nie pasowało im, że ktoś spoza reklamujących się shopów ma taką sprzedaż.
Jak zgłosiłem się do administracji dlaczego nie weryfikują opinii jak w przypadku innych sklepów to odpisali mi, że sklep nie ma reklamy więc mają to w nosie.
To zapewne debilek slugus na uslugach albo i zemsta myszojelenia ;-) bo ktoz to ostatnio udostepnil publicznie wrazliwe dane? ...;-)
Ludzie punktujecie i powaznie rozmawiacie, z kims kto specjalnie chce zrobic szum i nagonke za chemco na calego dopala...a jednoczesnie chwalac swoj chemco sklep ....
Co absolutnie kategorycznie potwierdza ze jest to zaboduch...i ma duza wiedze na temat dopala! teraz rozumieta!? niedowiarki czy dalej bedziecie pisac o braku dowodow i ze paki dochodza
Normalny sklep nie wyjaśniałby tego w taki sposob, probujac oczernic Vendora, i pisac o Blacku...a ponoc to nowy sklep wiec skad ta wiedza obszerna na temat dupalka ;-)
Trzeba byc absolutnie pozbawionym wyobraźni kretynem, aby tego nie widziec i nie rozumiec...a ta historia o motorze i wypadku i unieruchomieniu do konca zycia...mocno dotykajaca serduszka ;-)
Ludzie punktujecie i powaznie rozmawiacie, z kims kto specjalnie chce zrobic szum i nagonke za chemco na calego dopala...a jednoczesnie chwalac swoj chemco sklep ....
Co absolutnie kategorycznie potwierdza ze jest to zaboduch...i ma duza wiedze na temat dopala! teraz rozumieta!? niedowiarki czy dalej bedziecie pisac o braku dowodow i ze paki dochodza
Normalny sklep nie wyjaśniałby tego w taki sposob, probujac oczernic Vendora, i pisac o Blacku...a ponoc to nowy sklep wiec skad ta wiedza obszerna na temat dupalka ;-)
Trzeba byc absolutnie pozbawionym wyobraźni kretynem, aby tego nie widziec i nie rozumiec...a ta historia o motorze i wypadku i unieruchomieniu do konca zycia...mocno dotykajaca serduszka ;-)
Pisałem z Vesperem na session i 100% to żabcia, rzuca nickami użytkowników dopalka z rękawa, coś pierdoli że ma oprogramowanie bankowe stąd baze maili mają, raczej na małe kwoty nie oscamują bo walczą o klienta, zamówili alfe gdzieś i pisał że miała już być i cisza więc karma skurwysynów dopadła. Ten ziomek na session to żaba a o grubsze tematy dzwoni do szefa Ducha. Jeszcze kilka smaczków mam ale nie będę pisał publicznie.
4 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 4 godzin(y) temu przez qazplm1233.)
a jednak Kot widze, ze malo wiesz
jak sie domysliles , tak samo jak ja , niedlugo
(12.12.2024, 19:38)Lukas1985 napisał(a): Tak z ciekawości LOBO ile jesteś na rynku RC ?
jak sie domysliles , tak samo jak ja , niedlugo