Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zasady oceniania postów
@"PUDZILLA" właśnie ciekawe jak to jest z tymi reckami . Myślałem że piszesz wcześniej o mnie mogło by być kilka opcji do wyboru przy dawaniu łapki w dół np:
-treść nie zgodna z prawdą
-spam
-za dużo wulgaryzmów
-"inne" opisz ...
@pudzilla tak to mogło by wyglądać coś w tym stylu
trzeba to jakoś rozwiązać bo byle pacjent jest w stanie komuś zepsuć reputacje jest kilka osób które są naprawdę przywiązane do tego forum
-treść nie zgodna z prawdą
-spam
-za dużo wulgaryzmów
-"inne" opisz ...
@pudzilla tak to mogło by wyglądać coś w tym stylu
trzeba to jakoś rozwiązać bo byle pacjent jest w stanie komuś zepsuć reputacje jest kilka osób które są naprawdę przywiązane do tego forum
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.11.2022, 16:56
Jest jakiś określony próg postów lub wymóg by móc oceniać posty innych użytkowników? Na ten moment widzę brak takiej możliwości
10.11.2022, 17:53
dimiliki
A dawałem swego czasu sugestię, żeby zlikwidować minusy i zostawić tylko możliwość, żeby dać plusa, a odebranie reputacji zostawić adminom i moderatorom jedynie, ale nikt nie słuchał!
Nawiązując ro tych słów: "trzeba to jakoś rozwiązać bo byle pacjent jest w stanie komuś zepsuć reputacje jest kilka osób które są naprawdę przywiązane do tego forum" 🤪
A dawałem swego czasu sugestię, żeby zlikwidować minusy i zostawić tylko możliwość, żeby dać plusa, a odebranie reputacji zostawić adminom i moderatorom jedynie, ale nikt nie słuchał!
Nawiązując ro tych słów: "trzeba to jakoś rozwiązać bo byle pacjent jest w stanie komuś zepsuć reputacje jest kilka osób które są naprawdę przywiązane do tego forum" 🤪
12.11.2022, 20:54
Jestem na nie, każdy powinien oceniać według własnych kryteriów i nikt nie powinien się z tego tłumaczyć.
Post mi się podoba, bo tak - daje plus
Post mi się nie podoba, bo nie - daje minus
Post mi się podoba, bo tak - daje plus
Post mi się nie podoba, bo nie - daje minus
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
DwDPzN Dobra to mi się twój post nie podoba więc daje minus ale chce Ci dać plus za to że wyraziłeś swoją opinie więc wynik jest neutralny i nie dostałeś nic ale daje jednak zieloną łapkę
@"Kaja Buza" Co ciekawe w reputacji widnieje taka rubryka jak neutralne
@"Kaja Buza" Co ciekawe w reputacji widnieje taka rubryka jak neutralne
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
12.11.2022, 21:21
No i tak to powinno wyglądać, masz plusika
Każdy daje to co uważa moim zdaniem.
Bo jesli mamy uzasadniać negatywne opinie, to czemu nie też te pozytywne? A te bez uzasadnienia usuwać
Każdy daje to co uważa moim zdaniem.
Bo jesli mamy uzasadniać negatywne opinie, to czemu nie też te pozytywne? A te bez uzasadnienia usuwać
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
14.11.2022, 12:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.11.2022, 12:18 przez Dilleraaaa.)
Dla mnie mogłoby ich wcale nie być.Plusy i minusy to tylko dodatkowa forma.Tak jak wspomniane każdy ma prawo ocenić poprzez plusa czy minusa to co mu się podoba.Ale sranie plusami na prawo i lewo to trochę słabe.Niech dostają plusy osoby,które sobie zasłużą swoją wypowiedzią,która wnosi coś A minusy Ci którzy,znacząco rażą swoimi wypowiedziami.Głupie jak dla mnie jest przyznawanie reputacji za to czy się kogoś lubi lub też nie.Ale to tylko moje skromne zdanie
15.11.2022, 22:53
Dilleraaaa racja nie rozdaje się plusów za to czy się kogoś lubi czy nie ja rozdaje plusy np za kreatywność , szczerość , newsy ,mądre i rzetelne wypowiedzi ale też za to jak np kogoś post mnie rozbawi . Za darmo nie ma nic