Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE
20.01.2023, 20:09
Jeśli chodzi o mieszanie benzodiazepin z alkoholem — po klonazepamie i procentach wszedłem dość wysoko po drabince. Wszelkie lęki znikają (w tym wypadku lęk wysokości), brak racjonalnego myślenia itd. W pewnym momencie stanąłem dosłownie na krawędzi i piłem sobie piwo. Połączenie które można przypłacić życiem. Na szczęście dawki były na tyle małe, że trzymałem równowagę i coś tam pamiętam. 🥶
Tak to jest, benzoalko wyłącza instynkt samozachowawczy niekiedy.
I najgorszy z najgorszych mixów - ignorancja (a dokładnie niechęć/wdupiemienie co do zapoznania się z informacjami nt. substancji) i czysta, pure 99% HQ głupota.
I najgorszy z najgorszych mixów - ignorancja (a dokładnie niechęć/wdupiemienie co do zapoznania się z informacjami nt. substancji) i czysta, pure 99% HQ głupota.
22.01.2023, 16:18
Owy delikwent wlasnie laczyl klona z alko, chyba wypil z 8 piw, mnie najbardziej przeraza ze typ nie pamietal nic dzien po
23.01.2023, 22:46
Temat jest prosty, i będzie o mixach dla nie-tolerkowiczów:
Benzo + alko - odcięty film, ryzyko wypadków, odpierniczania głupot, synergia obu substancji - depresja oddechowa
Opio + benzo - BARDZO UWAZAĆ, benzo potęguje działanie opioidów, odcina Cie, jak sie nie wybudzisz to zgon. Lepiej, byś miał nalokson w zapasie
Serotogeniki + SSRI - Zespół serotoninowy - w praktyce niszczy cały system serotoninowy. W najgorszym przypadku zgon, albo zostajesz warzywem do końca życia.
Tyle moje dzieci.
Benzo + alko - odcięty film, ryzyko wypadków, odpierniczania głupot, synergia obu substancji - depresja oddechowa
Opio + benzo - BARDZO UWAZAĆ, benzo potęguje działanie opioidów, odcina Cie, jak sie nie wybudzisz to zgon. Lepiej, byś miał nalokson w zapasie
Serotogeniki + SSRI - Zespół serotoninowy - w praktyce niszczy cały system serotoninowy. W najgorszym przypadku zgon, albo zostajesz warzywem do końca życia.
Tyle moje dzieci.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
23.01.2023, 22:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2023, 23:04 przez SztywnyMisza.)
DissoEnjoyer Opio + Stymulanty Tez grube combo mialem odcinki zycia jakbym sam proch kanna jaral normalnie robiac szczura usypiałem i budziłem się co jakieś 20 min z mindfuckiem co jest grane kurwa
23.01.2023, 23:25
(20.01.2023, 06:10)kot_kreskowy napisał(a): Czyli nie mieszamy opio z benzo!
Oj tak tak,
[(Hydroksyzyna + Zolpiden + alpry + klony ) jakaś część nie pamiętam dawek, ale nigdy z tymi substancjami nie miałem wcześniej do czynienia jak również z buprą]+ bupra 2mg + podbite ziołem - złapałem depresji oddechowej, prawdopodobnie kris którym poczęstował mnie ziomek mnie uratował
24.01.2023, 00:05
(23.01.2023, 23:56)beeniepatu napisał(a): RaeminGhos to mistrz jestes
Debil a nie mistrz, zaufałem ziomkowi bo chciał żebym miał "fajnie". Jak czytam co jakiś czas ten mix to stwierdzam, że miałem serio dużo szczęścia...
24.01.2023, 07:18
RaeminGhos pamietaj, ze w tym sporcie obowiazuje zasada, ze najwieksza forma zaufania jest kontrola. Ufaj, ale sprawdzaj. Bo 'at the end of the day' to Ty umrzesz - nikt inny
YOUR ATTORNEY
24.01.2023, 07:23
(20.01.2023, 20:09)Kaja Buza napisał(a):Jeśli chodzi o mieszanie benzodiazepin z alkoholem — po klonazepamie i procentach wszedłem dość wysoko po drabince. Wszelkie lęki znikają (w tym wypadku lęk wysokości), brak racjonalnego myślenia itd. W pewnym momencie stanąłem dosłownie na krawędzi i piłem sobie piwo. Połączenie które można przypłacić życiem. Na szczęście dawki były na tyle małe, że trzymałem równowagę i coś tam pamiętam. 🥶
Wow wow wow ale widoczek jestem dumny że tam wszedłeś, pamiętam jak to mi opowiadałeś to ten sam chyba bardzo cool wyczyn 🌪️🌪️🌪️🥳🥳💪💪