Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
22.02.2023, 08:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2023, 08:10 przez DissoEnjoyer.)
Ja miałem jedną przerwę - jak mnie zahibernowano w ramach eksperymentów naukowych w stanach.
A tak na poważnie, to non stop coś gdzieś było wrzucane, 8-msc odwyku na zamkniętym, to chyba najszczersza odpowiedź jaką mogę wpisać w tym wątku.
A tak na poważnie, to non stop coś gdzieś było wrzucane, 8-msc odwyku na zamkniętym, to chyba najszczersza odpowiedź jaką mogę wpisać w tym wątku.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
22.02.2023, 09:09
DissoEnjoyer No to jak już tak szczerze piszemy to te przerwy od RC były też właśnie spowodowane odwykami czyli 4 miesiące.A jak wiadomo benzo w szpitalu podają więc napisać nie mogę,że była przerwa od benzo
22.02.2023, 10:17
na początku napisałeś, że 4 miesiące nie było spowodowane żadnymi odwykami
aby na drugiej stronie napisać, że te 4 miesiące było spowodowane odwykami
przestań kurwa zaśmiecać to forum przygłupie, już mnie wkurwiasz swoimi gówno postami, na początku cie polubiłem, myśląc, że coś z ciebie wyrośnie, wczoraj przestałem cie lubić, po swoim wyjebanym ego po całości, ale od teraz cie już nie lubie, piszesz to samo w tym wątku, na dodatek zmieniasz treść, ty k****** samplowa, żeby ci strychnine pablo wysłał i reszty tej bandy markowziomalow
Beeniepatu Maniek to już się robi nagminnie uciążliwe
aby na drugiej stronie napisać, że te 4 miesiące było spowodowane odwykami
przestań kurwa zaśmiecać to forum przygłupie, już mnie wkurwiasz swoimi gówno postami, na początku cie polubiłem, myśląc, że coś z ciebie wyrośnie, wczoraj przestałem cie lubić, po swoim wyjebanym ego po całości, ale od teraz cie już nie lubie, piszesz to samo w tym wątku, na dodatek zmieniasz treść, ty k****** samplowa, żeby ci strychnine pablo wysłał i reszty tej bandy markowziomalow
Beeniepatu Maniek to już się robi nagminnie uciążliwe
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
22.02.2023, 10:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.02.2023, 10:25 przez Lifeisbrutal.)
@"PUDZILLA" po pierwsze to radzę uważać na słowa.No chyba,że się przedstawiłeś.A po drugie 4 miesiące byłem na odwyku a 4 kolejne 4 sam sobie radziłam także w czym masz problem? i wyrażaj się jak się zwracasz do kogoś kogo nie znasz Beeniepatu Maniek proszę o zwrócenie uwagi temu użytkownikowi. Tym bardziej po tekście " ty kurwo samplowa niech Ci żeby ci strychnine pablo wysłał i reszty tej bandy markowziomalow".Takie zachowanie jest na miejscu wydaje mi się,że nie? Miałem prawo źle sprecyzować wypowiedź swoją.
22.02.2023, 10:33
Lifeisbrutal @"PUDZILLA" proponuje w tym miejscu uciac dalsza dyskusje. Bo wiadomo co zaraz bedzie.
Lifeisbrutal wytykamy bledy sobie wiec musisz byc na to gotowy. Poza tym, ilosc wrzucanych przez Ciebie postow oraz ich jakosc pozwala domniemywac cel. Masz do tego pelne prawo, jednak musisz byc gotowy, ze Ci to ktos wytknie
@"PUDZILLA" prosze o przypilnowanie jezyka i pozostanie w konwencji konstruktywnej ktytyki. Na nia jest zawsze miejsce. Z racji, ze znamy przypadki zgonow z powodu zazycia substancji testowanej, takie sformulowania na Forum o dosc specyficznej i obarczonej takim ryzykiem tematyce, sa nie na miejscu. Bo niezrecznie bedzie jak uzytkownik umrze przy kolejnych testach. A to moze sie zdarzyc
Obu Panom dziekuje z gory za nie ciagniecie dalej tego tematu
Lifeisbrutal wytykamy bledy sobie wiec musisz byc na to gotowy. Poza tym, ilosc wrzucanych przez Ciebie postow oraz ich jakosc pozwala domniemywac cel. Masz do tego pelne prawo, jednak musisz byc gotowy, ze Ci to ktos wytknie
@"PUDZILLA" prosze o przypilnowanie jezyka i pozostanie w konwencji konstruktywnej ktytyki. Na nia jest zawsze miejsce. Z racji, ze znamy przypadki zgonow z powodu zazycia substancji testowanej, takie sformulowania na Forum o dosc specyficznej i obarczonej takim ryzykiem tematyce, sa nie na miejscu. Bo niezrecznie bedzie jak uzytkownik umrze przy kolejnych testach. A to moze sie zdarzyc
Obu Panom dziekuje z gory za nie ciagniecie dalej tego tematu
YOUR ATTORNEY
22.02.2023, 10:50
To nie pierwszy raz kiedy użytkownik PUDZILLA życzy komuś śmierci, ubliża od najgorszych i sieje patologię w postach. Proponuję tydzień bana, żeby się chłopaczyna zreflektował.😎
22.02.2023, 11:15
Idealnym trybem byłyby nie przerwy od RC, a przerwy na relax w postaci użytkowania RC raz na jakiś czas. Niestety większości z nas nie będzie to już raczej dane...
22.02.2023, 13:39
(22.02.2023, 10:50)Kajabuza napisał(a):To nie pierwszy raz kiedy użytkownik PUDZILLA życzy komuś śmierci, ubliża od najgorszych i sieje patologię w postach. Proponuję tydzień bana, żeby się chłopaczyna zreflektował.😎
Dziekuje za zabranie glosu w sprawie. Kto jest rozgarniety, ten wie jak poszczegolni uzytkownicy reaguja. Pewne dosadne slowa wyrazane w pewnych sytuacjach, sa figurami stylistycznymi majacymi na zadaniu wzmocnic przekaz. Nazywamy to 'emfaza'. Uzyty przyklad jest niefortunny i wyraznie to zaznaczylem. Podajac argumenty 'dlaczego'. Nie zmienia to faktu, ze kontekst uzycia jest tym samym, jak powiedziec komus kto np. nie chce sie z nami czyms podzielic, zeby sie 'udlawil'. Mimo to, nikt nie traktuje tego jako zyczenie smierci czy grozbe karalna. Takze proponuje obiektywne podejscie do sprawy, bez angazowania niepotrzebnych emocji. Uwaga zostala zwrocona. Ci uzytkownicy roznia sie np. od Ciebie tym, ze zastanawiaja sie nad tym jak ktos zwraca im uwage, i najpewniej nie beda juz ciagnac tematu. Ty bys dalej nic nie rozumial. Takze bany czy warn'y nie sa w Twojej gestii 👍 Zrozumiales czy klasycznie trzeba powtorzyc?
Koniec offtopu, kazdy wraca do swoich obowiazkow 🙂
YOUR ATTORNEY
22.02.2023, 16:57
Wszystko zostało już powiedziane i wyjaśnione.
Reszta postów, które nie będą dotyczyć tematu wątku zostaną usunięte (chociaż ja i tak chętnie bym usunął kilka powyższych, ale niech zostaną jako lekcja wychowawcza od beeniepatu)
Reszta postów, które nie będą dotyczyć tematu wątku zostaną usunięte (chociaż ja i tak chętnie bym usunął kilka powyższych, ale niech zostaną jako lekcja wychowawcza od beeniepatu)