Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FMA
Ja dalej zamierzam testować odczynnik, nie odpuszczę mu..
Przetestowałem oba osobno (4-FMPH) na trzeźwo... I doszedłem do wniosku..
Że 2-FMA to mój faworyt i bez dwóch zdań number one jeśli chodzi o funkcjonowanie, jest po prostu bomba!
Właśnie zrobiłem nowe zamówienie, tym razem na same 2-FMA, nie ma co.
Nie będę się oszukiwał że fenidat też mi siada, skoro już po prostu mi nie podchodzi..
kiedyś ten clearhead i podkręcenie mi odpowiadało a dzisiaj tylko 2-FMA potrafi mnie zadowolić. Hihi.
Hihihi... Nowe zamówienie już zrobione i niedługo wyleci.. 2-FMA KROLEM!
Przetestowałem oba osobno (4-FMPH) na trzeźwo... I doszedłem do wniosku..
Że 2-FMA to mój faworyt i bez dwóch zdań number one jeśli chodzi o funkcjonowanie, jest po prostu bomba!
Właśnie zrobiłem nowe zamówienie, tym razem na same 2-FMA, nie ma co.
Nie będę się oszukiwał że fenidat też mi siada, skoro już po prostu mi nie podchodzi..
kiedyś ten clearhead i podkręcenie mi odpowiadało a dzisiaj tylko 2-FMA potrafi mnie zadowolić. Hihi.
Hihihi... Nowe zamówienie już zrobione i niedługo wyleci.. 2-FMA KROLEM!
10.06.2023, 12:53
Quaresma jeśli nie jesteś przerobiony innymi rzeczami to przy odpowiedniej dawce, takiej żeby łeb nie bolał to czuć wypierdolenie, ale jest to stymulant funkcjonalny więc doznanie będzie przyjemne z tym że jak przedobrzysz z ilością to nie będzie lepiej tylko wejdą uboki. Trzeba to spróbować samemu najlepiej. Po dawce 2-FMA można np. Nie móc zasnąć, ale na pewno cię nie ogłupia i nie sparaliżuje jak np. Alpha.
W pracy jak tego używam to jest spoko, ale trzeba używać co te parę godzin żeby dobrze jeblo. Przyjemnie się po tym funkcjonuje ale i tak pozostaje takie uczucie że jednak by się coś przyjebalo żeby poprawić i dla euforii czysto rekreacyjnie.
W pracy jak tego używam to jest spoko, ale trzeba używać co te parę godzin żeby dobrze jeblo. Przyjemnie się po tym funkcjonuje ale i tak pozostaje takie uczucie że jednak by się coś przyjebalo żeby poprawić i dla euforii czysto rekreacyjnie.
11.06.2023, 14:13
@"olancucki" Przy opio i benzo stymuluje cos?bo 3-fma to dzialalo na wszystkie receptory dopa sero i noradrenaliny
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.
12.06.2023, 21:12
@"olancucki" To skusze sie na sprobowanie koniecznie dzieki za info
Nie było prądu bo rozje*ał się kabel.
07.08.2023, 15:15
Zamówiłem tone 2-FMA jak dojdzie wrzucę fotkę i opinie oraz porady na temat stosowania substancji.
Pozdro!
Wątek jest mój .. jedziemy z tym temacikiem.. skrrrrt pop pop!
Pozdro!
Wątek jest mój .. jedziemy z tym temacikiem.. skrrrrt pop pop!