Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości"
18.09.2023, 19:17
"Grożenie" policją osobie w stanie pełnej psychozy, TRAGICZNE W SKUTKACH.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
DissoEnjoyer o to to, niestety niektórzy/większość zamiast się dowiedzieć/wpisać w google, jedynie to robią. Więcej gówno ich obchodzi, mimo że ktoś mówi wprost, że dostał psychozy. Ktoś chce pogadać, żeby się uspokoić/pozbyć schiz to wyskakują z takim gównem brzydko mówiąc
18.09.2023, 20:12
DissoEnjoyer taka osoba to mówiąc kolokwialnie zwykła kurwa i tyle, jak się cpie razem to należy ogarnąć i uspokoić kolegę pogadać i wyciągnąć z nas tripa.
Ci co tak robią są u mnie traktowani w podobnych kategoriach co najgorsze szony
Ci co tak robią są u mnie traktowani w podobnych kategoriach co najgorsze szony
18.09.2023, 21:41
(18.09.2023, 19:17)DissoEnjoyer napisał(a): "Grożenie" policją osobie w stanie pełnej psychozy, TRAGICZNE W SKUTKACH.za samo sugerowanie kontaktu z psami serdeczne JP na potylice sie nalezy
niezaleznie czy ktos jest w stanie psychozy czy nie albo obojetnie jakie ktos mialby intencje
PODCZAS ATAKU PADACZKI/EPIZODU DRGAWKOWEGO NIGDY ALE TO NIGDY POSZKODOWANEMU NIE WSADZAMY NIC DO UST!!!
NIA DA SIE POLKNAC WLASNEGO JEZYKA - TO MIT WYMYSLONY NA POTRZEBY BAJEK
no chyba ze go sobie najpierw utniesz

ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
19.09.2023, 11:45
nawet jesli jest ryzyko pogryzienia jezyka to wciaz to lepsza opcja niz polkniecie owego przedmiotu.
19.09.2023, 12:00
Kwestia gdzie wsadzisz i jak, wsadza sie odpowiedniej długości przedmiot.
Pogryźć język to jedno, ale jak sobie odgryziesz to masz gorzej, jeżeli nie masz wiedzy z tego zakresu proszę nie pisz takich rzeczy bo ktoś się ciebie posłucha i będzie tragedia
Pogryźć język to jedno, ale jak sobie odgryziesz to masz gorzej, jeżeli nie masz wiedzy z tego zakresu proszę nie pisz takich rzeczy bo ktoś się ciebie posłucha i będzie tragedia
19.09.2023, 16:49
no to pokaz kogos kto zaleca wkladac cos do ust, niech sie jakis ekspert wypowie
nawet wujas odradza takie praktyki bo wieksza szansa ze sobie zeby delikwent zniszczy niz sobie jezyk przegryzie
nawet wujas odradza takie praktyki bo wieksza szansa ze sobie zeby delikwent zniszczy niz sobie jezyk przegryzie

19.09.2023, 17:07
Nie dawać zbyt najebanym dziewczynom kryształów działających na serotonine, mówiąc że to feta i że je orzeźwi (dziewczyna nigdy prochów nie jadła btw.) xD Byłem kiedyś na takiej domówce, laska ledwo kontaktowała i wciskają jej krissa, mówiąc że to feta i że ją orzeźwi. Wstałem, podszedłem, wpierdoliłem tego szczura co jej posypali i powiedziałem na całe towarzystwo, że to kurwa nie jest feta, tylko beta-katon i tylko pogorszy jej stan - że nie ma fety w krysztale i żeby nie odpierdalali maniany
Ich miny bezcenne, tym bardziej że z całego towarzystwa znałem tylko jedną osobe i tak trochę z dupy tam byłem xD