Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dillerka wasze doświadczenia, rady
13.01.2024, 20:45
Trudno to nazwać dilerką, duże ilości, dobrym ludziom ... Że tak powiem
Uprzedzając pytania, nie ma nic za darmo 😎😎
Na dodatek nie muszę się martwić o własny użytek. Przyjemne z pożytecznym.
Uprzedzając pytania, nie ma nic za darmo 😎😎
Na dodatek nie muszę się martwić o własny użytek. Przyjemne z pożytecznym.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
13.01.2024, 20:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.01.2024, 20:48 przez Lifeisbrutal.)
@"Twilight Sparkle" Lubię cię dlatego ci wytłumacze. Po pierwsze co to za stwierdzenie było że z psiarni jestem no absurd i rozbój w biały dzień. XD
Po drugie jesteśmy na forum o dragach jedziemy wszyscy na tym samym wózku.
Po trzecie nie jestem tutaj od dziś na forum.
Po czwarte odkąd ćpam 3 lata jeszcze ani jednej styczności z psami nie miałem i oby tak dalej niech spierdalają dwa w bok ode mnie. XD
Po piąte kurwa no na logike pytanie czysto teoretyczne potrzebuje siana a co za tym idzie wiadomo. Chciałem podpytać tych bardziej doświadczonych na co zwrócic uwage itp.
Proszę bardzo xD mam nadzieje, że odpowiedz jest wystarczająco wyczerpująca. XD
Po drugie jesteśmy na forum o dragach jedziemy wszyscy na tym samym wózku.
Po trzecie nie jestem tutaj od dziś na forum.
Po czwarte odkąd ćpam 3 lata jeszcze ani jednej styczności z psami nie miałem i oby tak dalej niech spierdalają dwa w bok ode mnie. XD
Po piąte kurwa no na logike pytanie czysto teoretyczne potrzebuje siana a co za tym idzie wiadomo. Chciałem podpytać tych bardziej doświadczonych na co zwrócic uwage itp.
Proszę bardzo xD mam nadzieje, że odpowiedz jest wystarczająco wyczerpująca. XD
13.01.2024, 20:54
Lifeisbrutal tylko jak nie znasz ludzi w mieście, czy grup zorganizowanych którzy panują nad terenem to uważaj, Kości łatwo się łamią. Jak już się wpierdolisz i zaczniesz latać dla innych to tak łatwo czasami nie idzie wyskoczyć z tego pociągu... Kusi łatwa kasa, ale trzeba mieć oczy dookoła głowy mordo
13.01.2024, 21:00
Biały Miś Wiem o co chodzi. Ludzi znam największego dillera również który siedzi z córeczką byłego policjanta hahah idealne kombo. Ćpają razem czy dilluje ona nie mam pojęcia ale z tatusiem ni trzyma sztamy mieszkają na dwóch różnych końcach wsi. Nie pamięta już że tatuś jej dupe uratował jak miała 19 lat i ją złapali. XD Ja bardziej chciałem dillować wsród znajomych i ich znajomych.
13.01.2024, 21:18
Tak, ale mając dobry proch fama szybko się rozchodzi... Znajomi, znajomym itd. Widzę to po różnych miastach i znajomych, jak masz lepsze to zawsze do Ciebie wrócą ludzie a jak masz lepsze niż Ci co dotychczas latali, robi się gorąco.
13.01.2024, 21:29
3 zasady...
Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak żydzi.
Nigdy w pompę, nawet najlepszym, kasa z góry, nigdy później. Wtedy będziesz dobrze spał
Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak żydzi.
Nigdy w pompę, nawet najlepszym, kasa z góry, nigdy później. Wtedy będziesz dobrze spał