Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pagoclone
23.01.2024, 10:31
Nie wiem jakim cudem to mialoby przypominać baclofen. Przeciez baclo to GABA B i chyba w jakimś tam małym stopniu receptor GHB (podobnie jak phenibut i 4-fluoro-phenibut w niego walą - pamiętajmy że baclofen to na dobra sprawe 4-chloro-phenibut). To to jest GABA A. Żarłem to raz, w takich śmiesznych zółtych czy tam zielonkawych tabletkach typu lizard labs. Ni chuja to sie ma do baclofenu - bardziej do pokrewnych z-drugsów.
Jak ktoś ma jakieś doswiadczenie i obcowal troche i z substancami walącymi w A i B to to jest oczywiste że to nichuja podobne - te substancje sa tak do siebie podobne na tyle, na ile mozna powiedzieć że ketamina jest podobna do alkoholu bo po jednym i drugm "smiesznie sie chodzi" xD
A co do tego że "nie uzaleznia" - wątpię. Zolpidem tez mial nie uzalezniać jak go po raz pierwszy zaczeto reklamowac jako genialną alternatywe dla długo (aż za długo) działających benzosów nasennych.
Jak ktoś ma jakieś doswiadczenie i obcowal troche i z substancami walącymi w A i B to to jest oczywiste że to nichuja podobne - te substancje sa tak do siebie podobne na tyle, na ile mozna powiedzieć że ketamina jest podobna do alkoholu bo po jednym i drugm "smiesznie sie chodzi" xD
A co do tego że "nie uzaleznia" - wątpię. Zolpidem tez mial nie uzalezniać jak go po raz pierwszy zaczeto reklamowac jako genialną alternatywe dla długo (aż za długo) działających benzosów nasennych.
23.01.2024, 11:54
Dziękuję za wszystkie treściwe odpowiedzi. Dowiedziałem się więcej niż wykopałem w necie 🙂
Nic to. Będę musiał wrzucić na ruszt tę ciekawostkę przy okazji. Napiszę czy warto w moim odczucie, bo cena nie jest mała. 2,50 dolara za tabletkę 10 mg to sporo.
Pzdr
Nic to. Będę musiał wrzucić na ruszt tę ciekawostkę przy okazji. Napiszę czy warto w moim odczucie, bo cena nie jest mała. 2,50 dolara za tabletkę 10 mg to sporo.
Pzdr
(23.01.2024, 10:31)horsii napisał(a): Nie wiem jakim cudem to mialoby przypominać baclofen. Przeciez baclo to GABA B i chyba w jakimś tam małym stopniu receptor GHB (podobnie jak phenibut i 4-fluoro-phenibut w niego walą - pamiętajmy że baclofen to na dobra sprawe 4-chloro-phenibut). To to jest GABA A. Żarłem to raz, w takich śmiesznych zółtych czy tam zielonkawych tabletkach typu lizard labs. Ni chuja to sie ma do baclofenu - bardziej do pokrewnych z-drugsów.Testowales Phenibuta, w obu postaciach - HCL/FAA?
Wchodzi ponoc po 1-2 godz... To troche trzeba sie naczekac i zaskoczenie, atak znienacka, w sumie mozna zapomniec, ze sie to zazylo...
minimum... To gdzie Ty to dziecko kochane bidne, szukales w tym necie...na Pudelku slynnym?... W sumie tak, patrzAc na tresc i wiedze, "redaktorow i dziennikarzy" tejze strony, mozna smialo stwierdzic, iz kazdy jest nieustannie za grubo porobiony, bez kontaktu z bazą;-)... Od razu jak wpisujesz w wyszukiwarke sa podstawowe wiafomosci, o substancji...
Lifeisbrutal ... Moge sie mylic, ale mam przeczucie, graniczace z pewnoscia, iz nie zrozumiales, tego co Ci napisalem... Nie bede Ci tlumaczyl, bo Cie lubie:-)
LOBO tak, jadłem i hcl i free. Różnica może jakaś jest, ja nie zauważylem szczerze jakiejs wiekszej bo mnie phenibut po prostu nie klepie - 8-10g to byla u mnie minimalna wrzutka swego czasu, a wrzutki 20g konczyly sie wymiotami... a dopiero takie ilości dobrze zaczynały orac Co prawda bylo to grubo z 6 lat temu, od tamtej pory nie jadłem phenibutu, na pewno tolerka spadła w jakims stopniu, ale tak czy inaczej moim zdaniem f-phenibut bije na łeb (w kurwe w chuj razy sto ) oryginał pod kazdym ale to kazdym wzgledem - efekty, czas wejscia, uboki, wszystko. Rzadko jem jakieś gaba-b-klepacze, ale jak juz to nie widze sensu bawienia sie w phenibut, jest f-pheni, gbl, bdo, kurwa teraz jeszcze powychodziły jakieś bromo-phenibuty...
23.01.2024, 15:48
(23.01.2024, 10:31)horsii napisał(a): Nie wiem jakim cudem to mialoby przypominać baclofen. Przeciez baclo to GABA B i chyba w jakimś tam małym stopniu receptor GHB (podobnie jak phenibut i 4-fluoro-phenibut w niego walą - pamiętajmy że baclofen to na dobra sprawe 4-chloro-phenibut). To to jest GABA A. Żarłem to raz, w takich śmiesznych zółtych czy tam zielonkawych tabletkach typu lizard labs. Ni chuja to sie ma do baclofenu - bardziej do pokrewnych z-drugsów.
Kurdebele ja się raz spotkałam z zawodnikiem co porównywał ketę do olkoholu xDD twierdził też że oxy chujowe bo spać się chce xDDD także ten
23.01.2024, 16:39
Z tego co czytam - ciekawostka, ale żeby próbować jakkolwiek to bym się nie skusił, skoro ma oferować jedynie krótkotrwałą anksjolizę imo.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
23.01.2024, 17:05
Wszystkie te nowe usypiacze zawsze mają nie uzależniać a potem wychodzi to co zwykle xD
Czy uzależnia czy nie mi to nie straszne. Paliłem browna półtorej roku dzień po dniu i odstawiłem z dnia na dzień bez problemu. Silna wola to mój amulet 😎
Klonozepam jem 3 lata i też nie jestem uzależniony. Będzie trzeba no to zrobię to co będzie trzeba 😎
Niemniej jednak nawet jeśli ma to działać 3 godziny tylko to lepiej 3 godziny mieć ulgi na zjeździe lub skręcie niż 3 godziny się wiercić w łôżku.
Zamówienie zrobię i tak ✅
Klonozepam jem 3 lata i też nie jestem uzależniony. Będzie trzeba no to zrobię to co będzie trzeba 😎
Niemniej jednak nawet jeśli ma to działać 3 godziny tylko to lepiej 3 godziny mieć ulgi na zjeździe lub skręcie niż 3 godziny się wiercić w łôżku.
Zamówienie zrobię i tak ✅
25.01.2024, 10:08
minimum napisz jakiś krótki raport, chętnie przeczytam. Ja uważam to generalnie za mierny wynalazek, chociaż wg. mojego jednego doświadczenia z pagoclonem to potrzebowałem po 80-100mg żeby było dobrze, w sensie przyjemnie rekreacyjnie - taka perma tolerka na GABA A. Może ty masz mniejszą to twoja opinia będzie bardziej miarodajna
btw. wiadomo, że jak można mieć 3h jakiejś ulgi w odstawce, a nie mieć w ogóle, no to lepiej jednak mieć. Tu nie ma dyskusji. Tyle że za podobną cenę, jak nie za niższą, można "zapewnić sobie" o wiele bardziej długotrwałą ulgę w postaci o wiele lepiej zrobionych w tym celu benzodiazepin - pagoclone to typowy anksjolityk, ja bym powiedział że jeszcze bardziej płytki w działaniu od alprazolamu - w sumie takiego złotego standardu dla anksjolityków jakby nie spojrzeć. Jakieś benzodiazepiny z umiarkowanym działaniem nie tylko anksjo ale też umiarkowanym rozluźniającym mięśnie i nasennym o wiele lepiej się sprawdzą przy odstawieniu bzd - gdzie naprawdę słabo jest ze snem, a przy poważniejszych przypadkach to tragedia jest tak naprawdę ze wszystkim. W tym wypadku moim zdaniem taki flubromazepam bije na głowę wszystko.
ps. jakie dawki klona jesz przez 3 lata?
btw. wiadomo, że jak można mieć 3h jakiejś ulgi w odstawce, a nie mieć w ogóle, no to lepiej jednak mieć. Tu nie ma dyskusji. Tyle że za podobną cenę, jak nie za niższą, można "zapewnić sobie" o wiele bardziej długotrwałą ulgę w postaci o wiele lepiej zrobionych w tym celu benzodiazepin - pagoclone to typowy anksjolityk, ja bym powiedział że jeszcze bardziej płytki w działaniu od alprazolamu - w sumie takiego złotego standardu dla anksjolityków jakby nie spojrzeć. Jakieś benzodiazepiny z umiarkowanym działaniem nie tylko anksjo ale też umiarkowanym rozluźniającym mięśnie i nasennym o wiele lepiej się sprawdzą przy odstawieniu bzd - gdzie naprawdę słabo jest ze snem, a przy poważniejszych przypadkach to tragedia jest tak naprawdę ze wszystkim. W tym wypadku moim zdaniem taki flubromazepam bije na głowę wszystko.
ps. jakie dawki klona jesz przez 3 lata?