Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
APVP - Hipnotyzer
(20.04.2024, 03:12)Lifeisbrutal napisał(a): c) Bierzesz temat spłukujesz w kiblu jak najszybciej a później przez kolejne kilka godzin próbujesz się sam uspokoić.
myslalem kurwa ze bedzie 'przez kolejne kilka godzin próbujesz go wyłowić' XD ciagle banzo, i benzo. trzeba stawic temu czola

prostuj się kurwo
22.04.2024, 15:32
A tam pierdolenie ja zapierdalam 5 dzień na a PVP ale nie tak jak zawsze.. Nawet mam z 16 godzin w tym ciągu przespanych bo liczy mi to zegarek na ręce 
I co/ można bez schizowania się zapierdalać.. do tego jakieś piwko nie piwko
MJ czasami dopalam,
zapierdalam bez skrupułów i nikomu nie polecam bo takiej bani nie ogarnienie
Ale jak się zadba o zdrowe praktyki to tylko w bani pokręcenie ale nie ma tutaj ŚLADU psychozy.. Powtarzam po raz kolen=jny: Kto nie ma łba chociażby do NEPa po chuj zabieracie się za krolowa alfe?

I co/ można bez schizowania się zapierdalać.. do tego jakieś piwko nie piwko
MJ czasami dopalam,
zapierdalam bez skrupułów i nikomu nie polecam bo takiej bani nie ogarnienie

Ale jak się zadba o zdrowe praktyki to tylko w bani pokręcenie ale nie ma tutaj ŚLADU psychozy.. Powtarzam po raz kolen=jny: Kto nie ma łba chociażby do NEPa po chuj zabieracie się za krolowa alfe?
22.04.2024, 15:36
jak sie pamieta o podstawowych rzeczach jak szamka, picie i chociaz chwilka snu to mozna leciec w nieskonczonosc bez porycia

prostuj się kurwo
23.04.2024, 18:48
kej9 dokładnie "k'noł jor limits" stary a szczególnie przy kosiorach jak alfa
Mówię.. Dostałem sampelki od frogbullshop no to mówię mu że lecę na alfie ale jak już wiedziałem że leci to co? Alfa pozostała poszła w kibel.. ja prysznic trawka i do spania żeby jakoś podejść z szacunkiem do tego wszystkiego
Trzeba wiedzieć.. bo każdy raczej będzie czuł kiedy stop mówi ciało.. ale umysł niekoniecznie
Chociaż ja już objawy psychoz poznaję i wtedy stopuję
Lecę sobie tak bardzo często.. ale jem, pije.. śpie ogarniam wszystko co mam robić.. zajęcia swoje itp
I mam nienajmłodszy organizm ale co z tego? 20 lat lecenia na wszystkim i jak wiem co robić.. mam doświadczenie to znam też i limity.. nie zawsze ale jednak o zdrowie trzeba zadbać
5 dni na apvp poleciałem i dziś wstaję jak skowronek. kawka ciasteczko zero zjazdów.. Może już się organizm przyzwyczaił?
chuj wie
Ale jestem z tego zadowolony i oby to jak najdłużej trwało tak jak jest teraz
Dla nowicjuszy powiem tak.. to nie zabawka. Trzeba bardzo uważać.. nie dorzucać za często
No i jak nie wapujesz to nie zaczynaj bo skończysz.. Haha szkoda mówić jak. Z głową koledzy znajcie swoje limity! Bez popisów i wyścigow
Zdrowia!
Mówię.. Dostałem sampelki od frogbullshop no to mówię mu że lecę na alfie ale jak już wiedziałem że leci to co? Alfa pozostała poszła w kibel.. ja prysznic trawka i do spania żeby jakoś podejść z szacunkiem do tego wszystkiego

Trzeba wiedzieć.. bo każdy raczej będzie czuł kiedy stop mówi ciało.. ale umysł niekoniecznie

Lecę sobie tak bardzo często.. ale jem, pije.. śpie ogarniam wszystko co mam robić.. zajęcia swoje itp

I mam nienajmłodszy organizm ale co z tego? 20 lat lecenia na wszystkim i jak wiem co robić.. mam doświadczenie to znam też i limity.. nie zawsze ale jednak o zdrowie trzeba zadbać

5 dni na apvp poleciałem i dziś wstaję jak skowronek. kawka ciasteczko zero zjazdów.. Może już się organizm przyzwyczaił?

Ale jestem z tego zadowolony i oby to jak najdłużej trwało tak jak jest teraz

Dla nowicjuszy powiem tak.. to nie zabawka. Trzeba bardzo uważać.. nie dorzucać za często