Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czemu magia nie wróci - 6 654 456 temat
21.05.2024, 12:24
(20.05.2024, 15:23)kot_kreskowy napisał(a): Lukas1985
Nie zrobisz z ćpuna naukowca, nie ma szans, jednak fajnie że edukujesz.
Inozytol mówisz?
Dobrze że wziąłem się za czagę.
Błyskoporek ma to ustrojstwo 🤭
Jeszcze się okaże że ma wszystko co potrzebne 😎
Ja na zdrowie nie narzekam, chyba że psychiczne
Będziemy rozdawać czarne dildosy
Gdzie się mogę zgłosić po taką nagrodę? Mogę nawet zacząć pisać jakieś głupoty jak czarny dżonson jest gwarantowany xD
21.05.2024, 12:30
(20.05.2024, 16:30)DarkSonia napisał(a): np w tym że latają lepsze/czystsze sorty tego samego tematu, nawet ci z wywaloną tolerką mogą się zdziwic, ja się zdziwiłam po wizycie w Pradze
o czym już pisałam, i podkreślam za każdym razem
wyluzuj trochę
Co ? XD może zacytuj post o którym piszesz ?
a tu cię zdziwię, bo
sam o tym piszesz w dziale 4MMC haha
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...3#pid90213
sam o tym piszesz w dziale 4MMC haha
https://dopal.org/showthread.php?tid=261...3#pid90213
Usiądź i skup się. Napisz dokładniej o co Ci chodzi 😅🤣 bo ja już w ogóle niej czaje.
Napisałaś, że powinienem dopuścić myśl, że się mylę, mówię no tak dopuszczam a Ty mi piszesz że się mylę bo pisze o słabych sortach i zwalam winę na zajechanie receptory ?
Wskaż logikę w tym wszystkim ?
Napisałaś, że powinienem dopuścić myśl, że się mylę, mówię no tak dopuszczam a Ty mi piszesz że się mylę bo pisze o słabych sortach i zwalam winę na zajechanie receptory ?
Wskaż logikę w tym wszystkim ?
21.05.2024, 17:30
Ale z czym mam przestać ? Wysnuwasz jakieś wnioski z moich postow, chwalisz się wyjazdem do Pragi i oczekujesz, że ja napiszę "masz rację". Tylko nie wiem z czym, bo tak pogmatwalas tę rozmowę, że już chyba sama nie do końca wiesz o co w niej chodzi.
21.05.2024, 18:02
właśnie dlatego kończę, i jeszcze to mi wmawiasz, że coś gmatwam przestań proszę!
wł udowodniłam swoje racje, pod którymi się w sumie sam podpisałeś, nie drąż już.
każdy rozsądny użytkownik mefedronu, zanim stwierdzi, że ma coś zajechane powinien dotrzeć do innego, najlepiej sprawdzonego źródła ( najlepiej kilku ), spróbować, i jak będzie podobnie jak przy źródełku na które się tylko narzeka, że nie klepie itp. wtedy pomyśleć o wieku i rehabilitacji głowy
- chociaż akurat o tym powinniśmy myśleć na codzień.
coś jeszcze w tej materii chcesz dodać? czy coś gmatwam?
wł udowodniłam swoje racje, pod którymi się w sumie sam podpisałeś, nie drąż już.
każdy rozsądny użytkownik mefedronu, zanim stwierdzi, że ma coś zajechane powinien dotrzeć do innego, najlepiej sprawdzonego źródła ( najlepiej kilku ), spróbować, i jak będzie podobnie jak przy źródełku na które się tylko narzeka, że nie klepie itp. wtedy pomyśleć o wieku i rehabilitacji głowy
- chociaż akurat o tym powinniśmy myśleć na codzień.
coś jeszcze w tej materii chcesz dodać? czy coś gmatwam?
21.05.2024, 19:07
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.05.2024, 20:20
Czy 5 x 100mg 3MMC będzie bardziej toksyczne niż 1 x 500mg jprdl kurwa serio? Hahahaha HiT
To trzeba gdzies.podwiesić na forum i koleś musi nagrodę dostać za to. Tego nie da się wymyślić dla żartu to było naprawdę napisane na serio 😂😂😂😂😂..... Z jednej strony śmieszne w chuj a z drugiej aż przerażające.
To trzeba gdzies.podwiesić na forum i koleś musi nagrodę dostać za to. Tego nie da się wymyślić dla żartu to było naprawdę napisane na serio 😂😂😂😂😂..... Z jednej strony śmieszne w chuj a z drugiej aż przerażające.
22.05.2024, 06:25
Hahaha xD jeszcze kilka dni temu prosiłaś, żebym się przyznał jak się pomyłek - ja już kilkukrotnie się przyznawałem na forum ale Ty ? Rękami, nogami i pazurami się bronisz byle tego nie zrobić.
A no i zapomniałem byłaś w Pradze 😎 Tam to majo sorciwa 😁😎
A no i zapomniałem byłaś w Pradze 😎 Tam to majo sorciwa 😁😎