Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Forum? Czy spam? Odpowiedz sam :)
Rozumiesz?!
(08.10.2024, 22:54)S-N napisał(a): Proszę o usuniecie mojej Kolejce
Niestety czas operacyjny (1h) już minął
Proszę zgłosić się do załogi STATKU
S-N
Jak by się nikt nie przypierdalał to by smutno i ponuro było
08.10.2024, 23:15
(08.10.2024, 22:53)Inferno napisał(a): Nie do końca się zgodzę.
Bo w innych kolekcjach są odpowiedzi na te tematy i niektóre odpowiedzi są odbiegające nawet.
To ja 1 post wstawiłem i może być też że są one wszystkie pod ten 1 post.
A wybuchający piec jak to napisałeś to właśnie skutki picia wódki....z clonami
Aj klony klony, te moje klony.
Zgadza się, w tamtych wątkach są odpowiedzi nawiązujące zazwyczaj bezpośrednio lub czasem pośrednio do zdjęć używek, które zostały wrzucone przez autorów tych wątków. A zobacz na ostatnie dwie, trzy strony w Twoim wątku. To już zmierzało całkowicie w kierunku bezwartościowego spamu, który nie nawiązywał do tematu jakim była kolekcja. Pomijam już fakt, że inni znaleźli sobie kolejny wątek do nabijania gówno postów składających się z dwóch czy trzech wyrazów. A przecież tak walczycie o to, żeby inni nie nabijali sobie śmieciowych postów, prawda?
Wrzucaj tam do tego wątku zdjęcia RC/używek, to zostanie on ponownie przeniesiony do luźnego wątku o używkach poza działem Hyde Park.
08.10.2024, 23:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 23:20 przez Heluuupiarz.)
Posty za nagrody powinny byc moderowane za kazdym razem przed publikacja i wtedy by nie bylo problemu gownopostami nie mozna tak zrobic ? albo np zrobic limit ''wygranych'' postow ,ze np jedna osoba moze wygrac raz na iles tam tygodni..
08.10.2024, 23:21
Heluuupiarz tu nie chodzi do końca o to.
Ale też. Ale głównie żeby osoby które spamią tymi postami kopiuj-wklej się trochę ogarnęły
Ale też. Ale głównie żeby osoby które spamią tymi postami kopiuj-wklej się trochę ogarnęły
08.10.2024, 23:26
Jakby kazdy post mial byc tak moderowany to by tu trzeba było zatrudnić 5 dodatkowych moderatorow.
09.10.2024, 06:17
(08.10.2024, 23:19)Heluuupiarz napisał(a): Posty za nagrody powinny byc moderowane za kazdym razem przed publikacja i wtedy by nie bylo problemu gownopostami nie mozna tak zrobic ? albo np zrobic limit ''wygranych'' postow ,ze np jedna osoba moze wygrac raz na iles tam tygodni..
I powiedz mi kiedy mamy znaleźć na to czas, jak dajmy na to będzie takich postów 30-50 ? I to nie na cały dzień a raptem do południa, a potem razy dwa od południa do północy.
Pamiętaj że trzeba to wszystko przeczytać, aż tacy ułomni jesteście ze trzeba niczym rodzic dziecku sprawdzić czy praca domowa jest napisana poprawnie?
A nie lepiej wyluzować? Nie wiem, może tylko mnie ani trochę to nie razi tak na dobrą w użytkowaniu forum czy ktoś wrzuca same niusy czy coś
Może jedynie rozumiem, że ktoś kto pisze jakieś wartościowe treści może poczuć się pokrzywdzony kiedy jakiś "redaktor od menszczyzn" staje na podium nagród, ale to chyba akurat widać gołym okiem kto nabija celowo posty, a takich moderator może po prostu na koniec listy odsyłać przy podliczaniu i tyle. Po problemie
Może jedynie rozumiem, że ktoś kto pisze jakieś wartościowe treści może poczuć się pokrzywdzony kiedy jakiś "redaktor od menszczyzn" staje na podium nagród, ale to chyba akurat widać gołym okiem kto nabija celowo posty, a takich moderator może po prostu na koniec listy odsyłać przy podliczaniu i tyle. Po problemie
09.10.2024, 06:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2024, 06:58 przez Lifeisbrutal.)
Moim zdaniem powinno być jakieś ograniczenie w tych niusach, jeden nius na osobę dziennie czy coś. Wiadomości byłyby na bieżąco ale bez zbędnego spamu. To chyba nie głupi pomysł? Fakt powinni się ludzie ogarnąć i sam nie jestem za tym żeby nagrody zgarniały osoby za same niusy tylko ogólnie za aktywność na całym forum.
(08.10.2024, 22:54)Inferno napisał(a):voice.of.voicelessto jest Kolekcja mojego życia a oni to w Luźne Tematy wyjebali jak by to znaczenia nie miało...
Rozumiesz?!
Niestety czas operacyjny (1h) już minął
Proszę zgłosić się do załogi STATKU
S-N
Jak by się nikt nie przypierdalał to by smutno i ponuro było
No tak , ale ja nie siedzę 7/24 jak wy, pisząc postów aby Sample brać , zobacz kiedy ja ostatni raz nagrodę brałem , i będę wstawiać co mi się będzie podobać , bo ja nie Przypierdalać się kto co pisze i co bierze z innej Półki