Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozgniatanie kryształów
30.11.2024, 18:53
Do kartki, na pieniek i młotkiem 
A jak nie ma młotka to i można tłuczkiem, denkiem od butelki tak jak pisali wyżej a później do samary.
Widziałem jak już rozgniatali w tej co trzymali a później dziury i połowy tematu nie było

A jak nie ma młotka to i można tłuczkiem, denkiem od butelki tak jak pisali wyżej a później do samary.
Widziałem jak już rozgniatali w tej co trzymali a później dziury i połowy tematu nie było
30.11.2024, 18:59
Ja tam normalnie kartą na talerzu rozkruszam, troszkę odstrzeli, ale luz
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.11.2024, 20:14
z prostych domowych sposobów:
- towar między kartke i walcowac to szklanką, słoikiem tudzież wałkiem do makaronu, albo pierdolnąc młotkiem ( na wszelki wypadek żeby te strzelające kryształy nam nie spierdoliły to towar zostawiać w samarce - najwyżej się zniszczy )
potem:
- towar już ułożony - drobno ogarnięty w/w czynnościami, spokojnie można rozkruszyć na zajebisty pyłek robiąć okrężne ruchy plastikowa kartą bankową / z biedronki lub jakąkolwiek inną...
- towar między kartke i walcowac to szklanką, słoikiem tudzież wałkiem do makaronu, albo pierdolnąc młotkiem ( na wszelki wypadek żeby te strzelające kryształy nam nie spierdoliły to towar zostawiać w samarce - najwyżej się zniszczy )
potem:
- towar już ułożony - drobno ogarnięty w/w czynnościami, spokojnie można rozkruszyć na zajebisty pyłek robiąć okrężne ruchy plastikowa kartą bankową / z biedronki lub jakąkolwiek inną...
15.12.2024, 11:15
Tak jak wyżej najlepiej w worku odrazu rozkruszyć tylko tyle ze dziurki mogą się porobić i trzeba zmienić opakunek
15.12.2024, 19:06
Tak też czasem robię, ale nigdy nie mam dodatkowego woreczka, więc zostaje mi taki podziurawiony.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.12.2024, 19:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 19:12 przez Rweqerew333.)
Ja od zawsze kruszę przez kartkę papieru, potem poprawiam samą kartą na pył i jest elegancko.
Ma to największy sens przy ICE, bo te kryształy są naprawdę twarde i potrafią latać po pokoju jak pojebane
Potem jak skończy się materiał to się szuka po podłodze bez sensu, łudząc się, że znajdzie jakiś większy kamyk - lepiej żyć bez tej nadziei - koniec materiału to koniec zabawy
Ma to największy sens przy ICE, bo te kryształy są naprawdę twarde i potrafią latać po pokoju jak pojebane

Potem jak skończy się materiał to się szuka po podłodze bez sensu, łudząc się, że znajdzie jakiś większy kamyk - lepiej żyć bez tej nadziei - koniec materiału to koniec zabawy
15.12.2024, 23:10
(15.12.2024, 11:15)marioss napisał(a): Tak jak wyżej najlepiej w worku odrazu rozkruszyć tylko tyle ze dziurki mogą się porobić i trzeba zmienić opakunek
do labolatorium wbijają zawsze 2 pakunki, raz się zdarzyło i nawet 3
( chodzi mi o dodatkowe palety na puszki z sokiem marchwiowym )polecam materiał jak wyżej ktoś napisał oagarniać w palecie, rozpiepszyć to jak trzeba na wymagany stan, który każdy sobie ma indywidualny ... i przesypać ogarnięty już towar w odpowiedniej konsystencji do odpowiednio nowego opakowania tudzież palety...
systemów na ogarnianie tego typu czynności jest wiele jest na forum stworzony do tego odp. dział
z ciekawostek:
osobiście polecam moździeż - zwł ten wąsko-wysoki... z tego szerokiego istnieje ryzyko utraty zamówionego towaru i szukanie z lupą po piwnicach tudzież magazynach ze zdrowa żywnością