Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pamiętniczek Non Stop Lot - Kolega Pojebus
22.01.2025, 17:42
(22.01.2025, 16:29)M7G9O napisał(a): Firana Widzę, że nie jestem sam.
W najbliższym czasie podzielę się historią, ale to naprawdę pojebana i zawiła sprawa na bardzo długi tekst.
Swoją drogą, pierwszorazowy pobyt w takim miejscu dla osoby, która nigdy nie miała z tym styczności to przeokropna trauma. Szczególnie na obserwacji.
Tysiąc raz milej wspominam 48 godzin na dołku niż 3 dni na obserwacji w psychiatryku.
...ale czekej...to mailes schize na klefajstosie ze on niebezpieczny...czy bales sie go to brutal??...w sumie...wiesz dobra taktyka ;-) ktos wlamuje sie do domu i chce okrasc Ciei zyciowy dobytek a Ty udajesz niezywego...a on wynosi wszystko a ty palisz jana dalej

Edt. tez mam przepiekna romantyczna historie...znajomy swego czasu pracowal w najdrozsym hotelu swiata - izba wytrzezwien...pewnego dnia przywiezli 2 bezdomnych, pijanych nieprzytomnie smierdzacych okrutnie...zaniedbanych...pokaleczonych...
wieczorem poszedl zobaczyc, po kilku godzinach, jak tam ich forma...a ujrzal jakze romantyczna scenerie, jak robil mu soczystego loda ..takiego z zapasem sera spod napleta, z calego miesiąca niemytego... ekhhh
zly widok boli do konca zycia
, zawsze jak laska chce mu zrobic felatio...to przypomina mu sie kino bambino z izby i natychmiastowa impotencja, nic nie pomaga chop jest skonczony
22.01.2025, 17:43
Szanowni Państwo.
Kontynuacja przygody z psychiatrykiem i trochę więcej będzie prawdopodobnie dzisiaj gotowe, ale wyjdzie z tego połowa książki. Nie wiem, czy komuś będzie się chciało tyle czytać. XD
Poza tym po przeczytaniu tego możecie uznać mnie za rzeczywiście niepoczytalnego i prosto z forum skierować z powrotem na oddział.
Waham się.
Kontynuacja przygody z psychiatrykiem i trochę więcej będzie prawdopodobnie dzisiaj gotowe, ale wyjdzie z tego połowa książki. Nie wiem, czy komuś będzie się chciało tyle czytać. XD
Poza tym po przeczytaniu tego możecie uznać mnie za rzeczywiście niepoczytalnego i prosto z forum skierować z powrotem na oddział.
Waham się.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
22.01.2025, 18:00
(22.01.2025, 00:46)M7G9O napisał(a): Tackę z posypaną kreską wkładam za pralkę, czołgam się po cichu do salonu, biorę pustą samarę i telefon, wracam do łazienki, wysypuję resztki z samary na telefon, kładę się na podłodze w łazience, wyciągam fiuta na wierzch i czekam na najgorsze.
Genialne

Czekam na więcej takich historii, bo tą warto było przeczytać.
(22.01.2025, 17:05)Epsiakos napisał(a): Kolega pojebus nigdy wiecej by do mnie juz nie przyszedl jakby obie nogi mial polamane, bo ja pierw reaguje a potem sprawdzam co sie staloo czym kiedys przekonala sie matka jednej z wspol lokatorek z ktorymi mieszkalem
![]()
Piekna historia ale na kiedy indziej
Czekam na historię pod drugą częścią pamiętniczka - "road to Choroszcz". Przynajmniej streszczenie, deal?
Firana
To był mój bardzo dobry znajomy, ale tak jak ja, był mega pojebany, a po alkoholu był jak wspomniałem demonem, a ja nie byłem wtedy w formie na bitkę, szczególnie w swoim mieszkaniu i posiadając materiał na chacie.
Też znam historię o tym jak chłop chłopu robił lachę, ciekawostka jest taka, że było to dwóch braci. Na pewno pojawi się w dalszych częściach Non Stop Lota, o ile będzie mi się chciało.

Rweqerew333
W takim razie "Road to Choroszcz" wam mózgi rozpierdoli.
Epsiakos Sorki za dwa posty pod rząd, scal jak możesz.
25.01.2025, 01:52
Martin
Co masz, to dasz, tak mówi los,
Spotkał cię dziś kolega pojebus boss.
Rękę wyciąga, portfel już bierze,
A ty wciąż liczysz, że to sen w metaklefowej sferze
Więc morał jest prosty, pamiętaj, bracie
Co masz, to dasz, gdy kolega pojebus robi skok przez parapet w Twej chacie.
Co masz, to dasz, tak mówi los,
Spotkał cię dziś kolega pojebus boss.
Rękę wyciąga, portfel już bierze,
A ty wciąż liczysz, że to sen w metaklefowej sferze
Więc morał jest prosty, pamiętaj, bracie
Co masz, to dasz, gdy kolega pojebus robi skok przez parapet w Twej chacie.
18.02.2025, 06:15
Nazywanie kogoś takiego kolegą to jak nazwanie tasiemca swoim emotional support animal xD
18.02.2025, 13:05
Bogdan Boner
W tamtych czasach zachowywałem się podobnie, więc to, co odpierdalał nie budziło u mnie jakiejś wielkiej niechęci czy strachu.
Ale już nie jesteśmy kolegami
W tamtych czasach zachowywałem się podobnie, więc to, co odpierdalał nie budziło u mnie jakiejś wielkiej niechęci czy strachu.
Ale już nie jesteśmy kolegami