Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
siemano mordy
15.04.2025, 02:04
(14.04.2025, 23:00)Epsiakos napisał(a): Odpowiedz mi akurat czemu klamiesz w kwestii ze nie mozesz napisac w innym dziale ?![]()
Przeciez od samego poczatku mogles pisac u innych, nie tylko u Esco zdajesz sobie z tego sprawe prwada ? Osobiscie sprawdzilem to co widzi uzytkownik o danej randze/ilosci postow/reputacji, zdazylem tez na szybko zalozyc nowe konto by sprawdzic, i usunalem je jak zobaczylem co chcialem.
intelMark Jezeli pojawila by sie recenzja do zatwierdzenia to juz by dawno bylo to odchaczone, a zadnej nie ma
Witam dyzio czy jak Ci tam dx15 napisze tu zapytanie do admina no mam pewien problem.
Epsiakos moglbys sprawdzic moja reputacja ?
Jeden uzytkownik tego forum odjal mi 16 punktow jakis czy tam wiecej nawet...
6 krotnie nacisnal przycisk odwrotnej reputacji jakby chcial mnie ponizyc, zlinczowac na tym forum nie majac zadnego powodu czyniac mi to...
To chyba nie normalnie zniszczyc kogos na forum po prostu ustalic swoje prawa reputacji wymierzajac je we mnie.
Moglbys sprawdzic te moje punkty reputacji? Czy da sie je odzyskac.
Po prostu jestem nowy na forum a pochodze z dwoch innych na jednym siedze 12 lat.
I dziwie sie ze taki potraktunek swiezaka sezonowego entuzjzaste jest normalny.
Tak wiec prosze sprawdz to.
Pozdro.
15.04.2025, 12:18
filat - Tu mu żaden admin nie odpisze, nie publikują jego wypowiedzi. Może napisać tylko do jednego sprzedawcy. Mam jego zdjęcia, bo mi wysyłał tu się dzieją złe rzeczy ,to nie polecam ci tu nic pisać ani się kłócić. Dyzio kupił u mnie jako pierwsza osoba, zamówił założył konto, bo chciał dać nam opinie i zdjęcia produkt. Nie może dać nam opinii. Tylka do jednego sprzedawcy może dać. O czym to świadczy??? Sam odpowiedz sobie na to pytanie.
intelMark co ty pierdolisz, po co miałby taki układ istnieć?
Uwzięła się Administracja na dyzia żeby nie napisał opiniiia? 😂
Dyzio kupował tu rok ale teraz dla intela chce współpracy w kupowaniu i pisaniu recenzji 😂
Pozwolę sobie wiecej nie komentować
Bo to wszystko jest tak niewiarygodne , że aż śmieszne
Nie odjął ci 16 punktów płaczku tylko 3 z czego w innych datach więc jakie to działanie na twoją niekorzyść?
Niszczyć na forum minusem?
Za to np. dostałeś bo pierdolisz o dupie marynie
Dyzio kupował tu rok ale teraz dla intela chce współpracy w kupowaniu i pisaniu recenzji 😂

(15.04.2025, 02:04)filat napisał(a): Witam dyzio czy jak Ci tam dx15 napisze tu zapytanie do admina no mam pewien problem.
Epsiakos moglbys sprawdzic moja reputacja ?
Jeden uzytkownik tego forum odjal mi 16 punktow jakis czy tam wiecej nawet...
6 krotnie nacisnal przycisk odwrotnej reputacji jakby chcial mnie ponizyc, zlinczowac na tym forum nie majac zadnego powodu czyniac mi to...
To chyba nie normalnie zniszczyc kogos na forum po prostu ustalic swoje prawa reputacji wymierzajac je we mnie.
Moglbys sprawdzic te moje punkty reputacji? Czy da sie je odzyskac.
Po prostu jestem nowy na forum a pochodze z dwoch innych na jednym siedze 12 lat.
I dziwie sie ze taki potraktunek swiezaka sezonowego entuzjzaste jest normalny.
Tak wiec prosze sprawdz to.
Pozdro.
Nie odjął ci 16 punktów płaczku tylko 3 z czego w innych datach więc jakie to działanie na twoją niekorzyść?
Cytat:Z gory dzieki przeczytan pozniej teraz nie mam czasu ide jebnac macka do lozka zasne jak maciek bez alfy...
![[Obrazek: 1INFERNO.gif]](https://i.ibb.co/c83KDBq/1INFERNO.gif)
15.04.2025, 12:42
(15.04.2025, 12:30)Inferno napisał(a): intelMark co ty pierdolisz, po co miałby taki układ istnieć?Jak od nas to nie wiarygodne jak by chodziło o innego sprzedawcę byłoby dobrze. wysłał mi zdjęcia, że nie może dać opinii. Ale dobra niech będzie wasza racja i wasza prawda. On kłamie ja kłamie wy macie rację. Pasuje? Teraz dobrze?
15.04.2025, 14:16
(15.04.2025, 00:01)dx15 napisał(a): Epsiakos jestes beszczelny nie dopuszczacie opini? gdzie jest opinia co dałem esco?? co nie była przychylna to skasowana ??? pokazuje mi ze nie mam uprawnień by pisac posty juz vendor i tak dowiedział sie co tu jest grane i jakie to nie uczciwe forum jest i do kogo należy. Nikt normalny nie bedzie chciał u was być
Jak mozesz napisac opinie i recenzje produktu ktorego nie testowales, nigdy nie zagladales do nas na forum to po pierwsze ani z zadnym z vendorow nie handlowales.
Nawet glupi by wylapal, bo sam sie zakreciles w tym co piszesz klamiac tak glupio ze zapomniales co pisales 15min wczesniej.
To nawet nie jest smieszne lecz zalosne, ze tutaj piszesz ze nie mozesz wystawic opinii gdzie doskonale o tym wiem ze widziales inne dzialy i mogles w nich pisac lecz nie, ty od razu napisales pierwszy post w dziale u Esco pierdolac za przeproszeniem kompletne bzdury, nawet nie patrzyles na daty poprzednich Opinii o A-pvp, a ty po samym zdjeciu normalnie wszystko wiedziales - spektometr w oczach i wnioski wysnute po jednym zdjeciu, nawet tego na oczy nie widziales.
Ja tak, sprwadzilem to osobiscie zanim weszlo na sklep, mozna mi naprawde wiele zarzucic jak bycie wulgarnym, agresywnym czy impulsywnym - ale nigdy nie wprowadzil bym w blad ani vendora ktory mi zaufal i uznal ze rzetelnie opisze i przedstawie wszystko, jakby bylo chujowe to bym napisal ze jest chujowe, nie dostales bana z prostej przyczyny - nie chce mi sie walczyc z kolejnymi kontami ktore powstana po zbanowaniu tego.
Chcesz napisac recenzje i dac opinie ? Wporzadku, kup towar i sprwadz a potem mozesz sie wypowiadac i uwierz ze jezeli uczciwie napisana opinia to nie ma ze nie przepuscimy, bo recenzje to nic innego jak sygnal i informacja zwrotna dla sklepu czy cos jest dobre, czy chujowe.
Nasrac produktow na sklep nie jest trudno, jak sie ma kase to chuj tam - co innego poczekac i poszukac wartosciowego sortu, nastawiajac sie na dluzsze wspolprace z klientami a nie na jednorazowym strzale, a potem zwijamy interes.
Ja sie zastanawiam jak mozna byc tak glupim zeby w jednym klamstwie powstalo 10 roznych wersji...
Czas start
15.04.2025, 15:12
dyziu, nie obrażaj się, ale kolega ma rację. Nie można obwiniać żadnego innego sprzedawcy. Jeśli nie posiadasz dowodu. Tutaj muszę przyznać, że moderator podszedł do sprawy uczciwie. Liczę, że wyjaśnisz sytuację.
15.04.2025, 15:17
(15.04.2025, 12:30)Inferno napisał(a): intelMark co ty pierdolisz, po co miałby taki układ istnieć?
Naprawde uzytkownik reqrew333~ odjal mi lacznie 16-17 punktow reputacji wiec cos jest z tym forum chyba nie tak po prostu nie widac w historii.
Czyli po prostu moge jedynie teraz wypierdalac! Wygral req333,~ JAKIES starcie ze mna czy o co chodzi?
15.04.2025, 15:52
Człowieku przestań kłamać, bo sprawdzałem ile dostałeś ujemnych punktów reputacji od użytkownika Rweqerew333 i dostałeś dokładnie 6 punktów z czego 3 zostały usunięte ze względu na to, że posty również były usuniete. Oto dowód: https://dopal.org/reputation.php?uid=4714 tam jest wyraźnie napisane ile masz "minusów". Nikt nigdy nie miał tutaj podobnych "problemów" z pkt reputacji.