Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kupowanie od złodzieja taniej to bardziej zaradność czy przestępstwo? 24/11/25
24.11.2025, 13:14
no nie da się tak po prostu odpowiedzieć czy bym kupiła...
właśnie dlatego "rozkminiłam to na czynniki pierwsze"
bo w zależności od "możliwości" ... kupiłabym albo nie...
od ziomka - tak, bo ... czemu nie?
od obcego typa - wątpię - za dużo przypału + zawsze można ogarnąć, że to np. policyjna prowokacja
pozdruFFka debilu :*
właśnie dlatego "rozkminiłam to na czynniki pierwsze"
bo w zależności od "możliwości" ... kupiłabym albo nie...
od ziomka - tak, bo ... czemu nie?
od obcego typa - wątpię - za dużo przypału + zawsze można ogarnąć, że to np. policyjna prowokacja
pozdruFFka debilu :*
24.11.2025, 19:52
ja odpowiedziałam na pytanie, nie był tam doprecyzowany system "pewności" tego i tamtego...
więc doprecyzowałam "od czego to zależałoby u mnie" i tyle...
peace
więc doprecyzowałam "od czego to zależałoby u mnie" i tyle...
peace
24.11.2025, 21:53
Gdzie ja się go o coś pytałam Konrad Curze
odpowiedziałam tak - jak zostało napisane pytanie... z "opcjami" i tyle
a to że on sobie może coś tam dodał potem od siebie do tego pytania OGÓLNIE to mnie tito
raczej moje odpowiedzi są proste...
odpowiedziałam tak - jak zostało napisane pytanie... z "opcjami" i tyle
a to że on sobie może coś tam dodał potem od siebie do tego pytania OGÓLNIE to mnie tito

raczej moje odpowiedzi są proste...
Konrad Curze
Ujęłam wszelkie determinanty prowadzące do ideologicznej eksploracji samego aktu roztrząsania, w ramach którego dokonałam internalizacji odpowiedzi zakorzenionej głęboko w mojej podświadomej strukturze mentalno-kognitywnej — tej, która warunkuje spektrum możliwych wariantów interpretacyjnych. Tym samym antycypowałam konsensus jego własnych dywagacji, zawarty w pozornej sugestii mającej na celu uzyskanie prostej repliki na pytanie o charakterze zasadniczo złożonym.
czy już wszystko jasne?
Ujęłam wszelkie determinanty prowadzące do ideologicznej eksploracji samego aktu roztrząsania, w ramach którego dokonałam internalizacji odpowiedzi zakorzenionej głęboko w mojej podświadomej strukturze mentalno-kognitywnej — tej, która warunkuje spektrum możliwych wariantów interpretacyjnych. Tym samym antycypowałam konsensus jego własnych dywagacji, zawarty w pozornej sugestii mającej na celu uzyskanie prostej repliki na pytanie o charakterze zasadniczo złożonym.
czy już wszystko jasne?
25.11.2025, 01:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2025, 01:54 przez Olan.
Powód edycji: Bo tak kurwa, nie wszystko trzeba uzasadniac. Czasami trzeba zadbać o odpowiednią kwasowość. Haha
)
![[Obrazek: FB-IMG-1729308472251.jpg]](https://i.ibb.co/CsDYKSh4/FB-IMG-1729308472251.jpg)
![[Obrazek: IMG-20241116-045346-476.jpg]](https://i.ibb.co/zTVTCgjq/IMG-20241116-045346-476.jpg)
Do godziny napisze kontent. Kurwa jego mać!
Ogólnie kradnę od kilku lat okradam bogate sklepy i mam bardzo dużo mandatu za kradzież ogólnie mnie poważali bo jestem bardzo dobrym człowiekiem wrażliwym i pomocnym pomagam na przykład ty zawsze pomagam ludziom kurwa rozdaje towar i pomagam ogólnie pożyczam pieniądze nie mówię że uważam ten długi wszystko rozdaje pomagam widzę jak coś to wiesz wiecie kurwa robię tak że jak Robin Hood nie raz złapalimy jak kradzież na 300 zł jakiś tam jest ten żywności i kosmetyków bo nie miałem i miałem portfel mam Fiata minął nam potem nie można na to nie masz oni mówią to będzie 30 zł mandatu za i tak sobie czy zaśmiecam w sensie czy wyrzucam do pierwszego powiedziałem no kurwa tak bo jestem prawilny chcieli chciałem zostać strażnikiem miejskim i patrolować żeby kontrolować w mieście spożywkę po prostu żeby patologia się nie panoszła tylko norma społeczna się trzymała nie wiecie o co chodzi włożyłem w latach 90 się urodziłem i tam ciągle mnie straszyli sześć razy dziennie srałem ze stresu zastraszali kurwa wiecie o co chodzi już się stałem taki bez ten że teraz się nie pierdolę jeden gaz tygodniowo używam biegnę za strażnikiem napierdalam ludzi po prostu większych ode mnie się nie pierdolę w tańcu kurwa. Ty za ja mam wyjebane ty zaradność mi się to należy to jest sponsoring od Boga wyjebane mam kurwa czy czy to jest złe
olenuitcki..
25.11.2025, 05:32
DarkSonia
Doceniam ironię, ale na przyszłość sugerowałbym to trochę lepiej obrobić, bo są tam elementy których nie da się równocześnie połączyć. Tak czy siak sorry nie chciałem Ciebie urazić lub zdenerwować.
Olan
W imię John'a Grammaticus'a błagam zacznij stosować, jakkąkolwiek formę redakcji i chociaż odrobinę interpunkcji i, bo to jest któryś post, którego nie da się rozszyfrować...
Doceniam ironię, ale na przyszłość sugerowałbym to trochę lepiej obrobić, bo są tam elementy których nie da się równocześnie połączyć. Tak czy siak sorry nie chciałem Ciebie urazić lub zdenerwować.
Olan
W imię John'a Grammaticus'a błagam zacznij stosować, jakkąkolwiek formę redakcji i chociaż odrobinę interpunkcji i, bo to jest któryś post, którego nie da się rozszyfrować...